پیدا کردن یک کلمه از داخل یک ستون که عبارت به همراه عدد در سلولها نوشته شده اند

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

[حل شده] پیدا کردن یک کلمه از داخل یک ستون که عبارت به همراه عدد در سلولها نوشته شده اند

دوستان من میخوام یک کلمه رو در یک ستون جستجو کنم،میدونیم که با تابع match به راحتی میشه اینکارو کرد،منتهی ستونی که قراره توش جستجو انجام بشه هر سلولش حاوی یک کلمه + چند عدد هست،حالا ما میخوایم اعداد مربوط به اون کلمه که ما مشابش رو سرچ کردیم،بیاد و داخل سلول قرار بگیره.
    مثال،ما میخوایم ببینیم کلمه "علی" چه عددی بهش الصاق شده.
    داخل ستونی که قراره سرچ بشه، یک سلول هست که حاوی این عبارت هست"علی+2257"
    خوب پس مشخص هست کلمه علی،عدد 2257 بهش الصاق شده،حالا میخوایم این 2257 رو برگردنیم.و بیاریم توی سلول جلویی سلول علی بنویسیم.
    کسی میدونه چطور میشه فرمولش رو نوشت؟
    فقط به صورت تابع لازم داریم نه به صورت آرایه ای یا vba

یه نمونه فایل به عنوان مثال پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    راههای مختلفی می تواند داشته باشد برای جداسازی کلمه از عدد بخصوص که علامت مثبت هم دارید
    توابع
    این روش مناسبترین روش پیشنهاد می شود Data>Text to columns
    Flash Fill
    فایل های پیوست شده
    Last edited by saed.rasa; 2020/11/20, 20:46.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
      • 31
      • 39.00

ممنون آقا سعید بابت پاسختون.
      منتهی مشکلی که هست اینه که ما نمیتونیم ستون کمکی استفاده کنیم،چون ستونها به صورت پیوسته و متوالی حاوی دیتا هست،و این نمونه فایل به عنوان مثال طراحی شده بود.
      و اینکه نیاز هست حتما با توابع انجام بشه،چون فایل به صورت اتوماتیک دیتا دریافت میکنه و محاسبات رو انجام میده،برای همین نمیتونیم از ابزارها استفاده کنیم.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        کد:
        =IFERROR(MID(INDEX(Data,MATCH("*"&A3&"*",Data,0)),FIND("+",INDEX(Data,MATCH("*"&A3&"*",Data,0)))+1,LEN(INDEX(Data,MATCH("*"&A3&"*",Data,0)))-FIND("+",INDEX(Data,MATCH("*"&A3&"*",Data,0)))),"")
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
          • 31
          • 39.00

احسنت.آفرین.عالی بود
          یه سری از دوستان میگفتند نمیشه این کاری که میخوای انجام بدی رو بدون آرایه یا ستون کمکی بسازی.اما شما ثابت کردین که شد.

من برای اینکه بدونم کدوم ستون رو باید در شیت 1 جستجو کنم برای عبارت مورد نظر،از ادرس دهی غیر مستقیم استفاده میکنم که در سطر دوم شیت دوم هست،به همین منظور عبارت INDIRECT(B$2) رو جایگزین عبارت data در فرمول شما کردم و خدا رو شکر کار میکنه.

خدا خیرتون بده

کامنت

چند لحظه..