خواندن شرطی سطرهای یک جدول و کپی در شیت دیگر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام
به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!
از پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست - یک فایل نمونه اکسل با نتیجه مورد انتظار تقریبا مثل عکس بالا قرار دهید لطفا
تا دوستان محترم در اولین فرصت جواب مطلوب را ارائه و ارسال نمایند
مرسی[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER] -
سپاس از شما و توجه تون
فایل رو پیوست کردم
در واقع برنامه ده روزه یک سری کالا که در شیت 1 بصورت جدولی ارائه شده می بایست در شیت دوم بصورت شرح کالا ،تعداد و تاریخ نیاز زیر هم درج بشه
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
سپاس
فایل نمونه.xlsxکامنت
-
سلام دوستان
راستش من تازه ماکرو نویسی رو در اکسل شروع کردم و برای نوشتن کد یک مسئله ای که دارم احتیاج به کمک دارم ، دوستان لطفا به من کمک میکنید
میخوام جدول 1 در شیت 1 را سطر به سطر بخوانم و با شرط مقدار غیر صفر در شیت دوم جدول را به شکل جدول 2 وارد کنم .
دوستان میتونید کمکم کنید .
ممنون
[ATTACH=CONFIG]21974[/ATTACH]کد:Sub M_ExceL() Dim Last_Row_A As Long Dim Last_Row_B As Long Dim RNG_A As Range Dim ITM As Variant Dim Col_Itm As Integer Last_Row_A = Sheets(1).Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row Last_Row_B = Sheets(2).Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row Set RNG_A = Sheets(1).Range("A3:A" & Last_Row_A) Application.ScreenUpdating = False For Each ITM In RNG_A For Col_Itm = 2 To 11 If Not IsEmpty(Sheets(1).Cells(ITM.Row, Col_Itm)) Then Last_Row_B = Last_Row_B + 1 Sheets(2).Cells(Last_Row_B, 1) = ITM Sheets(2).Cells(Last_Row_B, 2) = Sheets(1).Cells(ITM.Row, Col_Itm) Sheets(2).Cells(Last_Row_B, 3) = Sheets(1).Cells(2, Col_Itm) End If Next Next Application.ScreenUpdating = True End Sub
فایل های پیوست شده[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام،کد:Sub M_ExceL() Dim Last_Row_A As Long Dim Last_Row_B As Long Dim RNG_A As Range Dim ITM As Variant Dim Col_Itm As Integer Last_Row_A = Sheets(1).Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row Last_Row_B = Sheets(2).Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row Set RNG_A = Sheets(1).Range("A3:A" & Last_Row_A) Application.ScreenUpdating = False For Each ITM In RNG_A For Col_Itm = 2 To 11 If Not IsEmpty(Sheets(1).Cells(ITM.Row, Col_Itm)) Then Last_Row_B = Last_Row_B + 1 Sheets(2).Cells(Last_Row_B, 1) = ITM Sheets(2).Cells(Last_Row_B, 2) = Sheets(1).Cells(ITM.Row, Col_Itm) Sheets(2).Cells(Last_Row_B, 3) = Sheets(1).Cells(2, Col_Itm) End If Next Next Application.ScreenUpdating = True End Sub
خیلی ممنونم از راهنمایی کامل و توجه شما
فقط در کد بالا هر زمان که جدول شیت 1 آپدیت میشه بعد از زدن از کلید button 1 مطاب در پایین جدول شیت 2 به مطالب قبل اضافه میشه ، امکانش هست جدول شیت 2 مجدد به روز رسانی بشه ، در واقع اطلاعات duplicate نشه
ممنونکامنت
-
سلام
تست کنید لطفا!
A10=
کد:=INDEX(Jens,AGGREGATE(15,6,ROW(Data)-1/(Data<>""),ROW(A1)))
کد:=INDEX(Data,MATCH(A10,Jens,),MATCH(C10,Tarikh,))
کد:=INDEX(Tarikh,MOD(AGGREGATE(15,6,ROW(Data)*1000+COLUMN(Data)/(Data<>""),ROW(A1))-1,1000))
فایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
خیلی ممنون از راهنمایی تون
بسیار عالی بود و دقیقا همونی بود که میخواستم
سپاس از لطف شماکامنت
کامنت