راهنمایی کنید با استفاده از کاندیشنال فرمتین نوسانات رو بصورت بالا و پائین نمایش بدم.

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] راهنمایی کنید با استفاده از کاندیشنال فرمتین نوسانات رو بصورت بالا و پائین نمایش بدم.

سلام ببخشید من میخواستم با قسمت آیکون در کاندیشنال فرمتین مثل روبرو نواسات رو فقط با دو فلش نمایش بدم مثلا اردیبهشت نسبت به فروردین اگر بیشتر بود فلش رو به بالا و اگر کمتر بود فلش رو به پائین لطفا راهنمایی کنید تاکید میکنم فقط استفاده از 2 فلش با شرط اینکه اگر نسبت به ماه قبلش بالا یا پائین بود فلش رو به بالا یا پائین بشه و تا آخر -سپاسگزارم از شما که وقت میزارید.(الان مال منو نگاه کنید اصلا منطقی نیست و همش رو به پائین هست درصورتیکه مثلا خرداد من نسبت به اردیبهشت بیشتر هستش.....
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

سلام شبتون بخير بله تقريبا همون چيزي هستش كه مد نظرم بود از وقتي كه گذاشتيد بسيار ازتون ممنونم فقط يه سوال نميشه همين كارو با قسمت آيكون ها در كانديشن فرمتين انجام داد همون فلش ها هستن اولي هستن بالا و پائین ؟؟

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
        • 218
        • 17.00

استاد سلام امکانش هست همین شکلی ولی فقط با قسمت کاندیشنال فرمتین انجام بدید دقیقا مثل همین بالا فلش بالا و پائین فلش پائین

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام
          متاسفم! من فعلا با کاندیشنال فرمتینگ بلد نیستم تا همین جا بلد بودم
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
            • 218
            • 17.00

متشکرم از وقتی که گذاشتید

کامنت

چند لحظه..