انتفال داده از یک جدول به جدول دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • majidosmani

• 2015/02/23
    • 51
    • 29.00

[حل شده] انتفال داده از یک جدول به جدول دیگر

سلام خدمت اسانید گرامی
    من یک فایل اکسل دارم که دو شیت داره یک شیت enter ودیگری شیت data base در شیت enter دوجدول دارم که از انجا می خوام اطالات را وارد جدول دیتا بیس کنم الان میخوام اگه میشه کمک کنید که هم اطلاعت بتونم وارد جدول کنم هم بتونم برساس تاربخ جست و جو کنم ممنون از همه شما
    فایل های پیوست شده
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام
    فکر کنم بهتره اطلاعات رو اول در یک شیت بطور کامل وارد کنید و از اونجا جدول یا محاسباتی که می خواید بدست بیارید راه شما رو متوجه نشدم اما فایل شما رو کمی تغییر دادم را فیلتر کردن تاریخ طبق فرمت هشت عددی که قرار دادم مبلغ سود و زیان بین دو تاریخ بدست می اید
    99.9.12
    فایل های پیوست شده

کامنت

• majidosmani

• 2015/02/23
      • 51
      • 29.00

با سلام ضمن تشکر از دوست خوبم اقای حسینی
      راستتش من نمیتونم اطلاعات را هم را داخل یک جدول وارد کنم چون اطلاعات کم کم وارد میشه بزارید واضع تر توضیح بدم ما یک کشتارگاه داریم که روزانه یک تعداد گوساله خریداری میکنیم از افراد مختلف و در شهر بین قصابی های مختلف توضیح می کنیم چون وقتی گوساله را می خریم کلی وزن میشه و وقت فروش جداجدا فروش میره من میخوام سود و زیان کار را مشخص کنم توی هر روز چقدر است و از طرفی اطلاعات را هم بایگانی کنم خب حالا دو جدول درست کردم که اطلاعت به صورت روزانه داخلش وارد بشه حالا میخوام اطلاعات به صورت کلی داخل یک جدول دیگه بایگانی بشه
      بازم ممنونم دوست عزیز

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..