سورت بر اساس آخرین قیمت در این فایل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • MoReNu

• 2016/09/05
    • 72
    • 29.00

[حل شده] سورت بر اساس آخرین قیمت در این فایل

با سلام
    دوستان عزیز من یک اکسل دارم که در پیوست می تونین مشاهده کنین
    در این اکسل تاریخ، کد کالا، و قمیت کالا هرکدام در یک ستون هست
    حالا می خواستم بدونم چطوری می تونم بر اساس کد کالا آخرین قیمت آخرین تاریخ رو برای همه کالا به صورت یکجا جستجو و در یک اکسل دیگه قرار بدم؟
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    با تشکرALL - Copy.xls
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    بهتر است ی فایل نمونه کوتاه، همراه با نتیجه مورد انتظار ارسال فرمایید لطفا
    و دقیقا هم مشخص کنید که آخرین قیمت هر کد کالا را می خواهید یا بیشترین قیمت را ؟
    مثال بزنید لطفا
    مرسی
    Last edited by saed.rasa; 2020/12/12, 18:33.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام
      تست کنید لطفا!
      در صورت درست نبودن جواب، فایل نمونه قرار دهید لطفا!
      مرسی
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
        • 72
        • 29.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
        سلام
        تست کنید لطفا!
        در صورت درست نبودن جواب، فایل نمونه قرار دهید لطفا!
        مرسی

جق با شماست اکسل خیلی سنگین بود
        الان در این فایل کوتاه ترش کردم و هر قسمت رو یک رنگ گذاشتم و مبلغی رو که مد نظرم هست تا پیدا کنم سبز کردم دقیقاٌ همانطوری که خودتون فرمودین آخرین مبلغ رو نیاز دارم نه بیشترین مبلغ و این آخرین مبلغ بر مبنای نزدیک ترین تاریخ به تاریخ روز
        ALL - Copy.xls

- - - Updated - - -

و اینکه یادم رفت بگم، اکسلی که زحمت کشیدین و درست کردین رو متوجه نشدم چطور شده و به خاطر همان سنگین بودن فایل بود
        کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام
          تست کنید لطفا!

تشکر ویژه بابت ارسال فایل نمونه عالی و قابل درک
          فایل های پیوست شده
          [/FONT][/CENTER]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
            • 72
            • 29.00

ممنون دوست عزیز

کامنت

چند لحظه..