شماره ردیف تو در تو
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
بهتر است همیشه، فایل اکسل نمونه قرار دهید تا پاسخ دهندگان محترم دوباره جدول را طراحی نکنند و بهترین و دقیق ترین جواب را در اختیار شما مهربون قرار دهند
شما باید دقیقا بفرمایید که هدف تان چیست بستگی به شرایط شما دارد مثال : بعد از عدد 15 چند عدد متوالی ادامه داشته باشد یا بعد از عدد 16 !!!
مرسی[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
سلام
بهتر است همیشه، فایل اکسل نمونه قرار دهید تا پاسخ دهندگان محترم دوباره جدول را طراحی نکنند و بهترین و دقیق ترین جواب را در اختیار شما مهربون قرار دهند
شما باید دقیقا بفرمایید که هدف تان چیست بستگی به شرایط شما دارد مثال : بعد از عدد 15 چند عدد متوالی ادامه داشته باشد یا بعد از عدد 16 !!!
مرسی
تو پیوست گذاشتم .
EXAMPLE.xlsx
- - - Updated - - -
حقیقت نمیخواستم چندتا سلول اضافه کنم و در نهایت پنهانشون کنم
میشه از ترکیب دو ستون درست کرد ولی دنبال راه دیگه هستم ..
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم مثل فایل زیر مد نظرتون هستEXAMPLE2.xlsxکامنت
-
سلام
تست کنید لطفا!
فرمول زیر را در سلول دلخواه وارد کنید بکشید پایین سلول را
کد:=if(mod(row(a1),9)=1,int((row(a1)-1)/9)+1,if(mod(row(a1),9)=0,"مقدار کل",concatenate(mod(row(a1)-1,9),"-",int((row(a1)-1)/9)+1)))
فایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
روش دیگه ای وجود نداره ؟ مثلا یه وریبل variable درست کنیم که مثل شمارنده عمل کنه ...کلا نیاز به سلول کمکی نداشته باشیمکامنت
-
سلام
همیشه راهی هست!
آخرین راه vba است
متاسفم! من تا اینجا بلد بودم[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
[/FONT][/CENTER]
[/FONT][/CENTER]کامنت
کامنت