جستجوي پيشرفته در اكسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mbparsa14

• 2017/10/15
    • 22
    • 28.00

پرسش جستجوي پيشرفته در اكسل

سلام من يه بانك اطلاعاتي دارم با سه شيت دو شيت مربوط به اطلاعات پرسنل هست كه يكي پرسنل فعال (مشغول به كار) و ديگري پرسنل غير فعال و منفك شده و يك شيت هم براي اطلاعات فردي در نظر گرفتم كه همه اطلاعات يك شخص رو يكجا نمايش بده. حالا من ميخوام توي شيت جستجو هر شخصي رو ميخوام با اطلاعاتش نمايش بده من قبلا اين كار رو با vlookup با استفاده از كد پرسنلي انجام دادم ولي اگر بخوام از روي نام يا نام خانوادگي يا مثلا كد ملي يا شماره همراه و ... جستجو كنم با vlookup شدني نيست ممكنه راهنمايي كنيد.
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    امیدوارم کمکی شده باشد
    مثل نمونه ارسالی خودتان درست کنید
    نام شهر یا نام فروشنده یا نام محصول را انتخاب بعد سرچ بخشی از کلمه یا کامل
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mbparsa14

• 2017/10/15
      • 22
      • 28.00

ممنون از راهنماييتون ممكنه اين فرمول رو تو فايل خودم با 5 گزينه شماره پرسنلي، نام، نام خانوادگي، كد ملي و شماره همراه بسازيد متوجه اجراي فرمولتون نشدم.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        به نظر میاد داده های شما مناسب نمی باشد
        بهتر است داده های اولیه یعنی دیتابیس مرتب و منظم باشد
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..