لیست کشویی همراه با چند شرط

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • emami6599

• 2019/01/02
    • 14

پرسش لیست کشویی همراه با چند شرط

سلام بر اساتید عزیز. من یک لیست حضور و غیاب دارم که کنار اسم هر دانش آموز لیست ایام هفته هست و در هر یک از ایام هفته یک لیست کشویی درست کردم که سه گزینه داره. حضور، غیبت و عدم برگزاری کلاس. خب واضح هست که در صورت برگزاری کلاس جلوی اسم هر فرد در ایام هفته گزینه حضور یا غیبت رو انتخاب میکنم اما اگر در یک روز به هر دلیلی کلاس برگزار نشه میخواستم بدونم آیا راهی داره که وقتی گزینه "عدم برگزاری کلاس" رو مثلا در روز یکشنبه برای اولین اسم لیست دانش آموزان انتخاب میکنم به طور خودکار بقیه دانش آموزان جلوی اسمشون در روز یکشنبه گزینه "عدم برگزاری کلاس" انتخاب بشه؟ فایل نمونه رو هم ضمیمه میکنم خدمتتون. با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!

یکی از نارنجی را «تعطیل » انتخاب یا وارد کنید لطفا
    مرسی
    کد:
    =rept(d2,d2=$h$6)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..