تبدیل جعبه کالا به کارتن و عدد کلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • _alinmt_

• 2020/12/06
    • 10

پرسش تبدیل جعبه کالا به کارتن و عدد کلی

سلام.
    میخواستم فرمولی بنویسم که
    مثلا 2000 عدد رو تبدیل به 40 جعبه 50 تایی بکنه و در آخر اون رو تبدیل به 1 کارتن بکنه ولی اگر جعبه ها ده تایی باشن 1000 عدد اون رو تبدیل به 100 جعبه 10 تایی بکنه
    اینجوری :
    جعبه
    کارتن _ 50 تایی / 10 تایی _ عدد
    1 _ 40 تا جعبه 50تایی _ 2000

یا
    2 _ 100 تا جعبه 10تایی _ 2000
    یا
    1.5 _ 60 تا جعبه 50تایی _ 3000
    یا
    1.5 _ 150 تا جعبه 10تایی _ 1500
    1.75 _ 175 تا جعبه 10تایی _ 1750
    جعبه رو خودم وارد کنم که 10 تایی باشه یا 50 تایی و دو تا گزینه سمت راست (کارتن) و چپ (عدد کلی) رو خودش بیاره
    نمونه فایل رو هم میذارم
    فایل های پیوست شده
    Last edited by _alinmt_; 2020/12/22, 15:50.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فقط نارنجی را وارد یا انتخاب کنید لطفا
    مرسی
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• _alinmt_

• 2020/12/06
      • 10

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      تست کنید لطفا!
      فقط نارنجی را وارد یا انتخاب کنید لطفا
      مرسی

ممنون
      ولی متاسفانه نتونستم در اکسل اصلی به خوبی و بدون مشکل جاگذاری کنم و وقتی که فایل شما رو میبندم دیگه فایل اصلی هم غیر قابل استفاده میشه و کار نمیکنه اون قابلیت هاش
      ولی روند کار رو یاد گرفتم تا حدودی
      مشکلم اینه که چجوری روی لیست کشویی عدد نوشتین؟ (و اون عدد روبا تعداد جزء ضرب کردین) اگه اون رو یادم بدین خودم میتونم درستش کنم و روی فایل اصلی پیاده ش کنم
      به این گزینه زیر ربطی داره؟؟ دیدم مستقیماً استفاده ای نداشته؟
      Data =داده!$M$2:$N$3
      list =داده!$M$1:$M$3
      و اینکه نفهمیدم گزینه ردیف و فرمولش چه کارایی داره؟ بدون اون هم کارم راه افتاد.. گذاشتن ردیف تو اینجا فقط جای اضافه میگیره

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        ردیف غیر ضروری است
        data , list باز غیر ضروری است و نامگذاری شده برای راحتی کار، که شما می توانید محدوده را انتتخاب کنید
        اون اعداد قابل ضرب هم به فرمت سلز توجه فرمایید لطفا
        مرسی
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• _alinmt_

• 2020/12/06
          • 10

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          سلام
          ردیف غیر ضروری است
          data , list باز غیر ضروری است و نامگذاری شده برای راحتی کار، که شما می توانید محدوده را انتتخاب کنید
          اون اعداد قابل ضرب هم به فرمت سلز توجه فرمایید لطفا
          مرسی

متاسفانه زیاد وارد نیستم و متوجه نشدم
          من اگه بخوام لیست کشویی بذارم اینجوری نمیشه
          در فایل شما روی جعبه 10 تایی کلیک میکنم و فقط عدد 10 رو میاره که قابل ضرب هست ولی در کار من وقتی روش کلیک میکنم فقط همون جعبه 10 تایی رو میاره

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام
            راه اول: لازم نیست مثل من بنویسید ساده بنویسید 10 و 50 در لیست دیتا ولیدیشن، کارت راه می افتاد
            راه دوم: فایل من را باز کنید اون بالا سمت چپ تب home گزینه فرمت پینتر است شبیه یک جاروی کوچولو برای رنگ آمیزی است
            در یکی از سلول های لیست دار من قرار بگیرید اون جارو را دوبار کلیک کنید و در سلول های دارای لیست خود کلیک کنید تا ...
            مرسی

در ضمن به فرمت سلز خوب نگاه کنید
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• _alinmt_

• 2020/12/06
              • 10

دیرور هرچقدر خواستم فرمتش رو کپی کنم نشد
              امروز شد ولی روش اول رو جایگزین کردم
              ولی این موارد در کار های دیگه م هم لازم میشه اگه مکانش هست همینجا یا در دایرکت یادم بدین
              مرسی

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                • 1054

سلام
                اگر روش اول جواب داده پیشنهاد می شود همان را ادامه دهید برای دیگ موارد باید زمان بگذارید تحقیق کنید و تجربه کسب کنید
                نگران نباشید در آینده آنها را یاد خواهید گرفت
                [/FONT][/CENTER]
                [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..