اجازه ویرایش یا حذف دوباره گرفتن از کاربر-ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] اجازه ویرایش یا حذف دوباره گرفتن از کاربر-ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

سلام روزتون بخیر همانطور که فایل رو نگاه میکنید فایل ماکرو و برای واحد انتظامات مون درست کردیم خیلی ساده اما من یه کاری میخواستم بکنم قبل هر چیزی تا یادم نرفته پسورد فایل unprodect هستش 5682975

من میخوام کاربر فقط حق ورود اطلاعات در شیت گزارش رو داشته باشه و به فرض کاربر یه سطر رو داره وارد میکنه حالا چه به اشتباه یا عمدی اطلاعات درست نیست احتیاج داره ویرایش کنه میخوام قابلیت ویرایش رو از کاربران بگیرم و کاربر بره سطر بعدی اطلاعات رو وارد کنه که وقتی مدیر چک کرد اطلاعات رو به راحتی علت عدم ورود اطلاعات صحیح در فایل رو ببینه و از کاربران بپرسه علتش چی بوده
    پس من برام مهم هستش که کاربر فقط یکبار حق ورود اطلاعات رو داشته باشه نتونه آیتم هارو حذف یا ویرایش کنه بره سراغ سطر بعدی
    فقط یکبار وارد کنه اگه درست بود که هیچی اگر اشتباهی در وردو اطلاعات داشت بره سطر بعدی و نتونه حذف و ویرایش کنه چون رو بعضی سلولها فرمولهایی گذاشتیم سلول های زرد رنگ رو مشاهده کنید وقتی قفل میکنم یا اجازه ورود اطلاعات رو نمیده یا مشکلات دیگه-----------------میخوام قفل گذاری باشه که اجازه بده وارد کنه فقط یکبار وارد کنه اجازه ویرایش یا حذف اطلاعات دیگران رو نده چون این فایل هربار شیف هرکسی دیگه باشه عوض میشه و با کد خودش وارد میکنه پس من باید خیالم راحت باشه این کاربر اطلاعات قبلی یا سایرین رو حذف یا ویرایش نکنه .

ممنون میشم نگاهی کنید لطف و محبتی بما بکنید.
    فایل های پیوست شده
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

با تشکر از استاد عزیز جناب آقای حسن پور عزیز لطف کردن و بنده رو راهنمایی کردن در برطرف سوالم

استاد متشکرممممممممممممممممم

کامنت

چند لحظه..