جمع اعداد در چند اکسل مختلف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • general007

• 2018/11/23
    • 62
    • 30.00

پرسش جمع اعداد در چند اکسل مختلف

با سلام
    حدود 90 فایل اکسل دارم که ستون های a,b,c انها دارای یک سری عدد می باشد ایا راهی وجود دارد که در یک اکسل مجزا ستون ها a , b , c جمع بسته شود در انجمن سرچ کردم یک فایل که توسط دوستان طراحی شده بود دانلود کردم اما موفق به تغییر اطلاعات نشدم
    دوستان لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    بهترین و کاربردی ترین روش برای این کار Power Query پیشنهاد می شود البته باید نسخه اکسل شما 2013 بالا باشد 2010 هم با افزونه
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..