حرکت موس روی نقشه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hm.118.128

• 2018/09/15
    • 14
    • 50.00

پرسش حرکت موس روی نقشه

سلام
    میخوام روی نقشه ایران موس رو روی هر استانی که میبرم باکسی باز بشه و اطلاعات مربوط به همان استان را نشان بده.
    هر استان رو دور بری کردم بصورت shape درآوردم ولی نمیتونم mouse رو بهش وصل کنم.
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به این فایل توجه فرمایید لطفا!
    امیدوارم کمکی شده باشد
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hm.118.128

• 2018/09/15
      • 14
      • 50.00

نه
      زحمتی که شما کشیدید روی نمودار و مختصات داره اطلاعات ثابت نشون میده

چیزی که من میخوام اینه که با موس که روی استان میرم اطلاعات اون استان نمایش داده بشه و موقعی که از روی اون استان موس رو بیرون میبرم دیگه اطلاعات نمایش داده نشه

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        متاسفم! من اصلا متوجه نشدم منظور شما چیست ؟؟ و دقیقا بفرمایید دنبال چی هستید البته در فایل اکسل نمونه کوتاه به همراه نتیجه مورد انتظار

بهتر است همیشه فایل نمونه قرار دهید لطفا

مرسی
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hm.118.128

• 2018/09/15
          • 14
          • 50.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          سلام
          متاسفم! من اصلا متوجه نشدم منظور شما چیست ؟؟ و دقیقا بفرمایید دنبال چی هستید البته در فایل اکسل نمونه کوتاه به همراه نتیجه مورد انتظار

بهتر است همیشه فایل نمونه قرار دهید لطفا

مرسی

ببینید نقشه ایران رو در نظر بگیرید که استان ها مرزبندی خودشون رو دارند
          حالا با حرکت دادن موس روی هر استان مثلا استان سمنان (یعنی وقتی موس رو روی استان سمنان میبرم) اطلاعاتی که از قبل در شیتی دیگه دارم در قالب یک باکس کوچک نشون بده
          مثلا وقتی روی استان سمنان موس رو میبرم داخل یک باکس نشون بده دارای چند شهرستان و چند شهر و.. که در واقع حالت آمار جمعیتی استان رو بتونم ببینم
          به همین ترتیب اگر موس رو روی استان دیگه بردم اطلاعات آمار جمعیتی همون اتان به نمایش دربیاد.
          در واقع میخوام بصورت Rollover روی نقشه حرکت کنم و اطلاعات هر استان رو ببینم
          امیدوارم تونسته باشم مطلب رو رسونده باشم.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

فایل نمونه یعنی بخشی از گفته هایتان را در یک فایل اکسل بصورت نمونه ارئه دهید و یا حداقل داده های فرضی خود را در اکسل وارد و ارسال فرمایید تا پاسخ دهنگان محترم
            بتوانند جواب مطلوب را ارسال نمایند

ظاهرا شما نمودار هم که نیاز ندارید من نمی دانم که نقشه شما باید چه جوری باشد آیا بصورت عکس باشد یا نمودار باشد یا هر چیز دیگر ...
            خیلی مایلم که بدانم در اکسل دنبال چی هستید
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..