مشکل در vlookup گرفتن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • habib100

• 2017/12/18
    • 112
    • 39.00

پرسش مشکل در vlookup گرفتن

با سلام خدمت همه دوستان
    فایل اکسلی دارم که از 2 شیت تشکیل شده و تمام فونت و فرمت و ساختار شبیه هم دارند.(که یک فایل برای نمونه قرار داده ام) چرا موقع vlookup گرفتن همدیگر را نمیشناسند؟ و راه حلش چیست؟
    و دیگر اینکه از فایلهای ما از راست به چپ باشند روش vlookup گیری به چه صورت می باشد.
    ممنونم
    فایل های پیوست شده
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

نوشته اصلی توسط habib100
    با سلام خدمت همه دوستان
    فایل اکسلی دارم که از 2 شیت تشکیل شده و تمام فونت و فرمت و ساختار شبیه هم دارند.(که یک فایل برای نمونه قرار داده ام) چرا موقع vlookup گرفتن همدیگر را نمیشناسند؟ و راه حلش چیست؟
    و دیگر اینکه از فایلهای ما از راست به چپ باشند روش vlookup گیری به چه صورت می باشد.
    ممنونم
    با سلام و وقت بخیر
    لطفا فایل پیوست رو ملاحظه بفرمایید
    - انتخاب محدوده شما اشتباه بود
    - همچنین عناوین برای جستجو با هم یکی نیستن کلمه اقتصادی در شیت 1 و 2 با هم متفاوتن
    باز اگر سوالی بود در خدمتم.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by علی فاطمی; 2021/01/13, 10:02.
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
      • 112
      • 39.00

با سلام . درست فرمایش دارید من محدوه رو تو فرمول باید 2 می زدم . اما با 2 هم که بزنم باز هم نمیخونه. من مشکلم اینه که میخواهم راهی باشد که نوشتار"
      گروه اقتصادی ایران
      " برای هر دو شیت یکی شود ی نوشته شده فرق دارد درست! ولی میخواهم یکی شوند. و دوم اینکه "
      اقتصادغدير جنوب" که ظاهران هیچ فرقی با هم ندارندند ؟ چرا نمی اورد؟
      فایل های پیوست شده

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
        • 112
        • 39.00

در مورد قسمت دوم سئوال چه نظری دارید؟؟
        ممنونم

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
          • 523
          • 51.00

با سلام و وقت بخیر
          عرض کردم شما محدودتون درست نیست

=VLOOKUP(A2;Sheet1!A:A;2;0)

محدوده شما الان شیت 1 و ستون A هستش طبیعی که نباید بیاره شما محدودتون یک ستون قرار دادید ولی انتظار دارید از ستون دوم اطلاعات استخراج بشه که قطعا شدنی نیست باید

=VLOOKUP(A2;Sheet1!A:B;2;0)
          تغییر کنه
          [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
            • 112
            • 39.00

نوشته اصلی توسط علی فاطمی
            با سلام و وقت بخیر
            عرض کردم شما محدودتون درست نیست

=VLOOKUP(A2;Sheet1!A:A;2;0)

محدوده شما الان شیت 1 و ستون A هستش طبیعی که نباید بیاره شما محدودتون یک ستون قرار دادید ولی انتظار دارید از ستون دوم اطلاعات استخراج بشه که قطعا شدنی نیست باید

=VLOOKUP(A2;Sheet1!A:B;2;0)
            تغییر کنه
            سلام منم گفتم قبول محدوده باید 2 میشد که اصلا کردم و فرستادم و درستی و صحت فرمول رو هم برایتان گذاشتم. ولی فک میکنم واضح گفته باشم سئوالمو. ولی با این حال که محدوه را هم طبق فایل ارسالی اصلاح کردم باز هم نمیاره؟؟؟؟؟

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
              • 523
              • 51.00

نوشته اصلی توسط habib100
              سلام منم گفتم قبول محدوده باید 2 میشد که اصلا کردم و فرستادم و درستی و صحت فرمول رو هم برایتان گذاشتم. ولی فک میکنم واضح گفته باشم سئوالمو. ولی با این حال که محدوه را هم طبق فایل ارسالی اصلاح کردم باز هم نمیاره؟؟؟؟؟

لطفا فایل پیوست رو ملاحظه کنید
              فایل های پیوست شده

[/CENTER]

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
                • 112
                • 39.00

فایلی که فرستادی مشخص هست درشیت 1و 2 (
                گروه اقتصادي ایران
                ) و(
                گروه اقتصادی ایران
                ) باهم تفاوت داشتند و دارند" ی "درآخر اقتصاد را توجه کنید! در فایلی که من فرستادیم بدین شکل بود که دوباره میفرستم فایل را. و فرمول درست هم اعمال شده که تست هم گذاشتم شیت 4 تست فرمول هست ملاحظه کنید که شیت 4 محتویات شیت یک در آن کپی شده .
                همینطور "
                اقتصادغدیر جنوب
                " با اینکه کاملا در شیت 1 و 2 یکی هستند نمی خواند. فایل : testt 3.xlsx
                فایل های پیوست شده

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
                  • 523
                  • 51.00

حبیب جان چرا اصرارداری که کلمات مثل همن
                  ی غدیر در شیفت 1 با ی غدیر در شیفت 2 با هم متفاوتن مثل اقتصادی ( ی ي )

[/CENTER]

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
                    • 112
                    • 39.00

من اصرار ندارم و نگفتم مثل همن . من گفتم چند بار هم. ردیف اول در ی ایراد هست یکی نیستند میخواهم با دستوری راهی تغییر فرمتی.... هر چی یکیشون کنم که مشکل رفع شود . و دوم اینکه ستون بعد که کاملا ن یکی هستند چرا نمی چواند . چراهی برای یکسان کردنشان وجو د دارد؟؟؟ درست است؟؟؟؟
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                      • 1054

سلام

با کسب اجازه و تشکر فراوان از آقای فاطمی

len یا تعداد کاراکتر سلول های متنی با هم برابرند اما خودشان مساوی نیستند بخاطر حروف « ی » یا « ک » فارسی می تواند باشد

راهکار: حروف مذکور بهتر است با Find & Replace جایگزین شود

پیشنهاد : می دانم به دلایلی خاص یا برحسب نیاز، کاربران گرامی مایلند بجای کد های یونیک در تابع Vlookup از متن یا کلمه استفاده کنند اما تا آنجا که امکان دارد بهتر است از کدهای یونیک استفاده شود یا از ترکیب توابع Match & Index یا Vlookup & Choose برای زمانیکه کد ها بعد از ستون جواب قرار گرفته اند
                      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                      [/FONT][/CENTER]
                      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
                        • 112
                        • 39.00

با سلام خدمت همه دوستان
                        فایل اکسلی دارم که از 2 شیت تشکیل شده و تمام فونت و فرمت و ساختار شبیه هم دارند.(که یک فایل برای نمونه قرار داده ام) چرا موقع vlookup گرفتن همدیگر را نمیشناسند؟ اگر بخواهم ساختار فونت و ..... آنها را شبیه هم کنم آیا راهی وجود دارد که بتوانم آنها را یکی کنم؟ راه حلش چیست؟
                        ممنونم
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
                          • 112
                          • 39.00

با سلام خدمت همه دوستان
                          فایل اکسلی دارم که از 2 شیت تشکیل شده و تمام فونت و فرمت و ساختار شبیه هم دارند.(که یک فایل برای نمونه قرار داده ام) چرا موقع vlookup گرفتن همدیگر را نمیشناسند؟ اگر بخواهم ساختار فونت و ..... آنها را شبیه هم کنم آیا راهی وجود دارد که بتوانم آنها را یکی کنم؟ راه حلش چیست؟
                          ممنونم
                          فایل های پیوست شده

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
                            • 112
                            • 39.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
                            سلام

با کسب اجازه و تشکر فراوان از آقای فاطمی

len یا تعداد کاراکتر سلول های متنی با هم برابرند اما خودشان مساوی نیستند بخاطر حروف « ی » یا « ک » فارسی می تواند باشد

راهکار: حروف مذکور بهتر است با Find & Replace جایگزین شود

پیشنهاد : می دانم به دلایلی خاص یا برحسب نیاز، کاربران گرامی مایلند بجای کد های یونیک در تابع Vlookup از متن یا کلمه استفاده کنند اما تا آنجا که امکان دارد بهتر است از کدهای یونیک استفاده شود یا از ترکیب توابع Match & Index یا Vlookup & Choose برای زمانیکه کد ها بعد از ستون جواب قرار گرفته اند
                            با سلام
                            ممنونم . ولی چون تعداد زیاد می باشد با دستور Find & Replace
                            نمی توان تغییرات را اعمال کرد باید راه دیگری داشته باشد . در مورد راست به چپ بودن شیت و vlookup گرفتن هم اگرنظری دارید بفرمایید.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                              • 699

با سلام
                              ضمن تشکر از پاسخ دهندگان ، بنظرم شما نسبت به پاسخ آقای رسا توجه نکردید کار بسیار ساده است .
                              دوست عزیز
                              نیازی نیست که شما کلا یک شرکت را find nad Replace کنید فقط کافیست حرف " ی " را جایگزین حرف" ي "کنید آنهم بشکل زیر
                              ابتدا در قسمت find Waht در هنگامی که زبان سیستم شما روی فارسی است کلید Shift را گرفته و کلمه X را فشار دهید حرف " ي " نمایش داده خواهد شد حال در قسمت جایگزینی حرف "ی" را تایپ و گزینه Replace all را بزنید به شیت دوم رفته و همین کار را انجام دهید .

سپس نتیجه را خواهید دید.
                              موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..