جستجو با تابع Vlookup

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mom_2008

• 2018/08/14
    • 19

پرسش جستجو با تابع Vlookup

سلام خدمت اساتید گرامی
    من یک فایل اکسل دارم که درآن نام حوزه حذف شده
    چطوری میتوانم نام حوزه را به صورت خودکار وارد کنم بهتر توضیح بدهم سوال درسی هستش که با استفاده از تابع vlookup نام حوزه را در فایل وارد کنید
    لطفا هرجه سریع تر کمک بفرمایید نمره ترم هستش
    توضیح اینکه مثلا حوزه جیرفت چند شعبه زیر مجموعه دارد با کدهای خاص خودشان
    [ATTACH=CONFIG]22202[/ATTACH]
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!

عجله نکنید و صبور باشید!!!

بهتر است عنوان مناسب برای موضوع در نظر بگیرید تا استفاده کنندگان در هنگام سرچ کردن،در این سایت و یا از گوگل براحتی دسترسی به موضوع داشته باشند
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

فکر می کنم که تعداد شعب اشتباه بوده باشد تابع اصلاح می گردد به نظر میاد نیاز به توضیحات اضافی دارید شاید من درست متوجه نشدم
      کد:
      =countif($l$2:$l$12,n2)
      حوزه تعداد شعب
      حوزه جیرفت 5
      حوزه سیرجان 5
      حوزه کرمان 1
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..