با سلام من دو فایل داخل یک پوشه دارم که میخوام اطلاعات ستون D از فایل به فرمت xls به فایل با فرمت xlsm در ستون B کپی بشه. ضمنا فایل مبدا یک شیت داره که نام شیت همان نام فایل هست. و فایل مقصد هم sheet1
کد کپی از یک فایل به فایل دیگر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
دوست عزیز فایل پیوست را ببنید به کارتون میاد
فقط آدرس فایل مقصد را در ماکروی فایل Reports تغییر دهید
کد PHP:Sub OpenWorkbook()
Workbooks.Open "C:\Users\Meysam\Desktop\New folder\New-Data.xlsx"
End Sub
فایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR] -
ممنون دوست عزیز از وقتی که گذاشتید. دستتون درد نکنه
بله کار میکنه ولی من میخوام بدون اینکه فایل مبدا باز بشه بره و اون اطلاعات رو برداره.
ظاهرا با فعال کردن (active) فایل میشه این کار رو انجام داد.
مثل کد زیر
البته این کد فایل مقصد رو فعال میکنه و من میخوام ماکرو در فایل مقصد اجرا بشه و فایل مبدا فعال بشه.
کد PHP:()SubCopy_Example
Workbooks("source.xlsx").Worksheets("test").Range("A1").Copy
Workbooks("Book 2.xlsx").Activate
ActiveWorkbook.Worksheets("Sheet 2").Select
ActiveSheet.Paste
End Sub
کامنت
-
ممنون دوست عزیز از وقتی که گذاشتید. دستتون درد نکنه
بله کار میکنه ولی من میخوام بدون اینکه فایل مبدا باز بشه بره و اون اطلاعات رو برداره.
ظاهرا با فعال کردن (active) فایل میشه این کار رو انجام داد.
مثل کد زیر
البته این کد فایل مقصد رو فعال میکنه و من میخوام ماکرو در فایل مقصد اجرا بشه و فایل مبدا فعال بشه.
کد PHP:()SubCopy_Example
Workbooks("source.xlsx").Worksheets("test").Range("A1").Copy
Workbooks("Book 2.xlsx").Activate
ActiveWorkbook.Worksheets("Sheet 2").Select
ActiveSheet.Paste
End Sub
دوست عزیز در فایلی که براتون فرستادم دوتا کد بود که یکی برای باز کردن فایل مبدا بود و یکیم برای بستن فایل مبدا شما باید تو کد مور نظرتون از هر دو کد را استفاده کنید که ابتدای شروع دستور فایل باز بشه بعد از اتمام دستور فایل بسته بشه که هیچ مزاحمتی برای شما هم نخواهد داشت
مثل كد زير
کد PHP:Sub Copy_Method()
'باز كردن فايل
Call OpenWorkbook
Workbooks("New-Data.xlsx").Worksheets("Export").Range("A2:D9").Copy _ Workbooks("Reports.xlsm").Worksheets("Data").Range("A2")
'بستن فايل
Call CloseWorkbook
End Sub
Last edited by میثم مقدم نیا; 2021/01/20, 21:41.[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
سلام
دوست عزیز در فایلی که براتون فرستادم دوتا کد بود که یکی برای باز کردن فایل مبدا بود و یکیم برای بستن فایل مبدا شما باید تو کد مور نظرتون از هر دو کد را استفاده کنید که ابتدای شروع دستور فایل باز بشه بعد از اتمام دستور فایل بسته بشه که هیچ مزاحمتی برای شما هم نخواهد داشت
ولی من کدهای دیگری هم دارم و براشون در صفحه دکمه گداشتم اینطوری خیلی شلوغ میشه و استفاده کننده گیج میشه.
باید راهی باشه که بدون باز کردن فایل بشه اطلاعات رو از اون کپی کرد.کامنت
-
سلام
مثل كد زير
کد PHP:Sub Copy_Method()
'باز كردن فايل
Call OpenWorkbook
Workbooks("New-Data.xlsx").Worksheets("Export").Range("A2:D9").Copy _ Workbooks("Reports.xlsm").Worksheets("Data").Range("A2")
'بستن فايل
Call CloseWorkbook
End Sub
همین کد کار منو راه میندازه
ممنونمکامنت
کامنت