اضافه کار و کسر کار برای چندین ورود و خروج روزانه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_nmt

• 2021/01/11
    • 43

پرسش اضافه کار و کسر کار برای چندین ورود و خروج روزانه

سلام
    من مدتی پیش عضو شده بودم ولی اکانتم رو از دست دادم.. گزینه فراموش کردن ایمیل رو هم زدم که ایمیل بازیابی بیاد ولی نیومد
    دوباره ثبت نام کردم و ایمیل تاییدش حدود یک هفته طول کشید
    یک فایل دارم که قبلا درست کرده بودم الان میخوام برای چندین ورود و خروج اضافه کار و کسر کار رو حساب کنه
    یعنی مثلا ورود 1 رو بزنم 8 صبح و ساعت 10 صبح بره ماموریت یا مرخصی و ساعت 12 بیاد و تا ساعت 4 باشه علاوه بر اضافه کار و کسر کار دو تا گزینه باشه برای اون دو ساعتی که وسط کار رفته بیرون مرخصی یا ماموریت رد کنم و اگر رد نشد کسر کار حساب کنه براش
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
      • 43

ممنون
      یک گزینه ای باشه که انتخاب کنم مرخصی ساعتی باشه یا ماموریت ساعتی (مثلا 1 رو بزنم مرخصی ساعتی باشه - 2 رو بزنم ماموریت ساعتی بشه)
      و اینکه در قسمت کسر کار اگر ورود و خروجی نباشه 17 ساعت کسر کار نشون میده که باید صفر باشه چون ترددی صورت نگرفته و اگه فقط ورود نوشته شده باشه 9 ساعت باز کسر کار نشون میده.. بهتر اینه که در این شرایط که هنوز خروج ثبت نشده قسمت کسر کار صفر باشه و در قسمت وضعیت <تردد ناقص> نوشته بشه

- - - Updated - - -

جمعه ها هم در فایل اصلی کل کار کرد رو اضافه کار نشون میداد و هیچ خبری هم از کسر نبود

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
        • 43

سلام
        درست نشد؟
        تو فایل اولیه هم مشکل دوم و سوم وجود نداشت

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
          • 43

خودم درست کردم
          یه چیز مشتی در اومده
          شب کامل میکنم میذارم هر کی خواست استفاده کنه

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

آفرین!

حرکت و تلاش شما عزیز مهربون، تحسین برانگیزه!

چون من قبلا در نظر داشتم شما را راهنمایی کنم به سفارش پروژه در این سایت
            [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
            اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
            [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
            [/FONT][/CENTER]
            [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
            فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
              • 43

چون برای شرکت بود نممیخواستم هزینه کنم باید خودم یاد میگرفتم
              بعدش به این فکر رسیدم که یه کار درست و تمیز بسازم
              99 درصد کار با تابع if هست
              البته میخوام امکاناتی مثل مشخصات پرسنل و حکم هر کدام و محاسبه حقوق و دستمزد و بیمه و مالیات و فرم لاگین و شیفت بندی و غیره رو هم بهش اضافه کنم
              فایل کامل رو میذارم تمام امکانات برنامه های جامع ورود و خروج رو داره با این تفاوت که فقط شیفت بندی نداره و اطلاعات ورود و خروج باید به صورت دستی قبت بشه
              البته نمیدونم میشه کاری کرد که اطلاعات رو خودش از دستگاه های تردد بگیره و ثبت کنه یا نه؟!
              ثبت ساعت ورود و خروج هم بدون درج "دو نقطه" کردم
              میخوام فایل رو بفرستم ولی میگه خرابه!!! درحالی که نیست و 32 کیلوبایت بیشتر هم حجم نداره

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
                • 43

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
                  • 43

چون فایل اکسل بعد از دادن کد vba برای درج زمان بدون دو نقطه یکم باگ پیدا کرده بود (جمعه ها رو اضافه کار نمیاورد) فایل رو درست کردم
                  میخواستماضافه کار و کسر کار اول وقت و آخر وقت رو به جای یک زمان کلی دو تا زمان مشخص کنم که اولیش برای اول وقت باشه و دومیش برای آخر وقت
                  یعنی یه سلولی بذارم که مثلا 15 دقیقه اضافه کار اول وقت رو محاسبه نکنه و یه سلولی هم بذارم که مثلا 15 دقیقه اضافه کار آخر وقت رو محاسبه نکنه و همین کار برای کسر کار هم باشه
                  تو فایلی که گذاشتم به درستی این ایده رو اجرا کردم ولی اول وقت و آخر وقت با هم قاطیه

فرمول IF ایی که مدنظرم هست و باید جواب بده ولی نمیده اینه : زمان شروع وقت کاری (8:00) =< ساعت ورود (7:45 تا 7:59) + زمان اضافه کار محاسبه نشونده اول وقت (0:15) < زمان شروع وقت کاری (8:00) + زمان اضافه کار محاسبه نشونده اول وقت (0:15)
                  اگر این شرط باشه برای 1 تا 15 دقیقه اضافه کار اول وقت رو محاسبه نکنه و اگر این شرط غلط باشه IF بعدی باشه که اضافه کار رو محاسبه نکنه
                  ولی مشکلی که هست این فرمول رو وارد میکنم دیگه کلا اضافه کار رو صفر نشون میده و حتی اگر شرط غلط هم باشه میره ظری درست اجرا میشه حتی اگه طرف 20 ساعت هم کارکرد داشته باشه اضافه کار رو صفر نشون میده

یعنی اگر شخصی 7 صبح بیاد میشه 8 =< 7:15 < 8:15 که بر اساس شرط false هست نباید اضافه کاری رو صفر نشون بده ولی میده
                  مثالی برای شرط درست وقتی شخصی مثلا ساعت 7:53 بیاد : 8 =< 8:08 < 8:15 در اینصورت شرط true هست و باید اضافه کار صفر نشون بده ولی در مثال بالا شرط false هست و باید IF بعدی کار کنه و اضافه کار نشون میده ولی قاطی میکنه

خواهش میکنم در این مورد کمکم کنید خیلی مغزمو درگیر کرده
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
                    • 43

چرا کسی جواب منو نمیده؟
                    فرمول و شرط من اشکال داره یا باگ اکسل هست؟

کامنت

چند لحظه..