تابع Vlookup

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • onlysetare
    • 2016/08/13
    • 2

[حل شده] تابع Vlookup

سلام وقت بخیر
    یه فایل در مورد شیفت بندی دارم که میخوام کد افراد بزنم و کسایی که شیفت هستند در سلول بعدی بیاره ولی دو تا مشکل دارم :
    1- باید حتما کدها را به ترتیب بزنم که نمیخوام اینطوری باشه
    2- کد تکراری یا قبول نمیکنه یا دوبار فقط میاره
    قبلا هم از Vlookup استفاده کردم ولی این مشکل نداشتم هر کدی میزدم قبول میکرد نمیدونم چرا این فایل اینطوریه
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    مشکل شما این بود در آرگومانت دوم تابع، محدوده مورد نظر را ثابت نکرده بودید یعنی علامت دلار نداشت یا از کلید f4 استفاده نکرده بودید

کد:
    =IFERROR(VLOOKUP(C3,مبنا!$B$3:$C$15,2,0),"")
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..