Sumif با سه رنج و سه شاخص

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_nmt

• 2021/01/11
    • 43

[حل شده] Sumif با سه رنج و سه شاخص

سلام
    چجوری میشه در تابع sumifs سه تا رنج و سه تا شاخص مشخص کرد که اگر این ها بود جمع تعداد کل رو به ما نشون بده؟
    یعنی در سه قسمت مدل ، رنگ ، بسته اعداد و نوشته های کارو،آبی،10 رو انتخاب کنیم تا جمع تعداد کل این کالا رو بهمون بده؟
    با دو تا رنج و دو تا شاخص بلدم ولی با سه تا نه

مشکل رو حل کردم
    مشکل اصلی اینجاست که به جای فاصله برای هر آرگامون تو اینتر نوشته , بذارید که انگار با نسخه اکسل من همخوانی نداره و تو اکسل من که 2016 هست نوشته ؛ بذارید که با هزار بدبختی پیدا کردم تو انگلیسی وجود نداره و تو فارسی هم شیفت + غ هست که این رو میزنم فرمول ها با هم قاطی میکنن و نمیتونم فرمول نویسی کنم و به همین دلیل از تابع هاشون استفاده میکنم
    جالب اینجاست که از ; هم استفاده میکنم درست نمیشه و میگه حتما باید از ؛ استفاده کنی
    تو کل فرمول ها اعصاب برام نذاشته
    این مشکل رو چطوری حل کنم؟
    فایل های پیوست شده
    Last edited by ali_nmt; 2021/01/27, 15:39.
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

سلام
    میتوانید از تابع زیر استفاده نمایید.
    کد:
    =sumproduct((d2:d16=$m$1)*(e2:e16=n1)*(g2:g16=o1)*(h2:h16))
    موفق باشید میر
    فایل های پیوست شده

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
      • 43

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      سلام
      میتوانید از تابع زیر استفاده نمایید.
      کد:
      =sumproduct((d2:d16=$m$1)*(e2:e16=n1)*(g2:g16=o1)*(h2:h16))
      موفق باشید میر

مرسی.. با همون sumifs حل کردم و پست رو ویرایش کردم و نوشتم که مشکل اصلیم یه چیز دیگه بود
      اون رو چیکار کنم؟

کامنت

• sajad10093

• 2019/01/02
        • 21
        • 52.00

سلام
        فکر میکنم مشکل شما از اینجا حل بشه:
        ۱- در قسمت جستجو ویندوز کلمه control panel را وارد کنید. سپس control panel را انتخاب کنید تا پنچره آن باز شود.
        ۲- در بالا و سمت راست این پنجره در قسمت جستجو کلمه Region را وارد کنید. بر روی region در داخل پنجره کلیک کنید.
        ۳- در پنچره باز شده بر روی گزینه addition setting کلیک کنید.
        ۴- در پنجره باز شده می توانید در قسمت list seprator کاراکتر مورد نظر را تایپ کنید. (بهتر از از علامت , یا ; استفاده کنید.) اگر علامت decimal symbol شما / هست می توانید به نقطه تغییر دهید تا هنگام تقسیم کردن اعداد با مشکل مواجه نشوید.
        [COLOR=#000000][FONT=IRANSans]هر که منظور خود از غیر خدا می‌طلبد[/FONT][/COLOR]
        [COLOR=#000000][FONT=IRANSans]چون گدایست که حاجت ز گدا می‌طلبد[/FONT][/COLOR]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
          • 699

لطفا در صورت تمایل فرمول خود را جهت استفاده دیگران بگذارید شاید کسی دیگری نیز به آن نیاز داشته باشد.

پایدار باشید میر

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
            • 43

نوشته اصلی توسط sajad10093
            سلام
            فکر میکنم مشکل شما از اینجا حل بشه:
            ۱- در قسمت جستجو ویندوز کلمه control panel را وارد کنید. سپس control panel را انتخاب کنید تا پنچره آن باز شود.
            ۲- در بالا و سمت راست این پنجره در قسمت جستجو کلمه Region را وارد کنید. بر روی region در داخل پنجره کلیک کنید.
            ۳- در پنچره باز شده بر روی گزینه addition setting کلیک کنید.
            ۴- در پنجره باز شده می توانید در قسمت list seprator کاراکتر مورد نظر را تایپ کنید. (بهتر از از علامت , یا ; استفاده کنید.) اگر علامت decimal symbol شما / هست می توانید به نقطه تغییر دهید تا هنگام تقسیم کردن اعداد با مشکل مواجه نشوید.

مرسی مشکلم حل شد

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
              • 43

نوشته اصلی توسط majid_mx4
              لطفا در صورت تمایل فرمول خود را جهت استفاده دیگران بگذارید شاید کسی دیگری نیز به آن نیاز داشته باشد.

پایدار باشید میر
              سام پرودکت یکم پیچیده ست باید شاخص هامون رو تو سلول جدا تعریف کنیم
              با همون SUMIFS حل شد نمونه فایل رو میذارم
              مشکل اصلیم همون "," - "؛" - ";" بود که حلش کردم قبل اون با تابع جدولیش فرمول مینوشتم که sumifs فقط با دو تا رنج و شاخص رو اجازه میداد بنویسم ولی تو فرمول دستی تا هر چند تا رنج و شاخص ممکن هست
              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..