مشکل در تابع sumifs - میخواهم در این تابع شرطی شامل مجموع سه حالت اعمال شود

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • armey

• 2019/11/08
    • 142
    • 38.00

[حل شده] مشکل در تابع sumifs - میخواهم در این تابع شرطی شامل مجموع سه حالت اعمال شود

عرض ادب و احترام خدمت اعضای محترم و زحمت کش
    پیشاپیش از وقتی که میگذارید کمال تشکر را دارم

در فایل پیوست
    از گزارش خورجی سامانه ایی
    گزارش داشبورد مانندی ساختم
    با تابع sumifs شرط های مختلف را اعمال کردم
    ولی در انتها نیازمند این شدم که سه حالت را جمع ببند

بطور مثال
    از مجموع موجودی اشخاص
    لطفی را جداکن
    -
    دستگاه هایش را بگیر
    برند pax را جدا کن
    -
    مدل ها را بگیر
    مدل 210 را جدا کن
    -

حالا در انتها میخوام از وضعیت های
    وضعیت "سالم آکبند"+"سالم دست دوم"+"سالم آکبند"
    را جمع کند
    صورتخلاصه گزارش.xlsx
  • sajad10093

• 2019/01/02
    • 21
    • 52.00

سلام
    فکر میکنم اگه منظورتون متوجه شده باشم چنین فایلی میخواید
    فقط من چون تجربه دوستان ندارم با ستون های کمکی تونستم حل کنم
    ولی اگه بدون ستون کمکی بخواید استادید محترم راه صد در صد خلاصه تر و بهتری براتون میذارن
    فایل های پیوست شده
    [COLOR=#000000][FONT=IRANSans]هر که منظور خود از غیر خدا می‌طلبد[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#000000][FONT=IRANSans]چون گدایست که حاجت ز گدا می‌طلبد[/FONT][/COLOR]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام
      تست کنید لطفا!

پیوت تیبل بهترین و راحترین روش پیشنهاد می شود

کاربر گرامی : لطفا
      بهتر است حجم فایل ارسالی اکسل نمونه کمتر باشد تقریبا کمتر از 50 کیلو بایت

نه اینکه اندازه 2 مگابایت داده ارسال کردید پاسخ دهندگان را به دردسر میاندازید

متشکرم
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• armey

• 2019/11/08
        • 142
        • 38.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
        سلام
        تست کنید لطفا!

پیوت تیبل بهترین و راحترین روش پیشنهاد می شود

کاربر گرامی : لطفا
        بهتر است حجم فایل ارسالی اکسل نمونه کمتر باشد تقریبا کمتر از 50 کیلو بایت

نه اینکه اندازه 2 مگابایت داده ارسال کردید پاسخ دهندگان را به دردسر میاندازید

متشکرم
        با سلام و احترام
        بسیار ممنونم از اینکه وقت میزارید
        در خصوص سایز دقت نکردم پوزش بله حتما لحاظ خواهم کرد

پیوت که عالیه خیلی از کارهام رو راه میندازه ولی چندتا مشکل دارم باهاش
        که تو اینترنت پیدا نکردم
        اگر لطف بفرمایید راهنمایی کنید کمک بزرگی کردید

1- فرض بر اینکه ما 40 نفر ویزیتور داریم که هر کدوم از کالایی موجودیی دارند و ما از سامانه ایی میتوانیم فایلی حاوی موجودی کالای ایشان را بگیریم
        پیوت میتونه گزارش بده و با هربار جایگزاری فایل و رفرش بهمون گزارش جدید رو بده ولی ارگ موجودی شخصی صفر شود در فایل خروجی اسمش نخواهد بود پس پیووت هم نشانش نمیدهد و آمار فاقد موجودی ها از دستمان در میرود
        این بزرگترین مشکل است برای همین اسامی را لیست میکنم و موجودی را با vlookup یا ... می آورم

2-در کل مورد بالا در مورد هر کالایی صادق است که مقادیری که صفر میشوند نمایس داده نمی شود

3- سورت پذیری پیووت برای شاخه های زیرین رو بلد نیستم چون هرستون سورت مجزا نمی بینم

4- مثلا اگر بخواهیم کلایی با نام 1 از نوع 2 با وضعیت 3 تولید شده در 4 را داشته باشیم باید برای همه این موارد در جدول پیوت تیک بزاریم مورد به جدول اضافه میشه ؛ فیلتر میشه؛ هم برای بارگذاری های مجدد باید کلیه فیلترها بررسی بشه هم اینکه اگر هرکدام از موارد در فایل بعدی نباشه مشکل میسازه که در نگاه اول قابل تشخیص نیست مجبور میشم برم همه رو باز کنم نگاه کنم در حالی که فرمول دادن حداقل در صورت بروز مشکل خطا میده که متوجه میشی

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

در مور د انتخاب، توابع یا پیوت تیبل شما صاحب اختیار هستید!

جواب ها:
          1) از تب Data >Get External Data>From Web قدرتمند ترین و ساده ترین ابزار Power Query می توانید استفاده کنید فقط و فقط با یک رفرش به خواسته خودتان خواهید رسید

2) نظر شما نادرست است اگر موجودی صفر باشد باز هم نام در عنوان میاید با موجودی صفر

3) متوجه نشدم منظورتان چیست؟ اگر هدف شما آوردن چند زیر شاخه در ستون ها مجزا باشد امکان پذیر و قابل سورت است

4) Sliserها بهترین گزینه هستند
          Last edited by saed.rasa; 2021/02/01, 21:09.
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• armey

• 2019/11/08
            • 142
            • 38.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
            سلام

در مور د انتخاب، توابع یا پیوت تیبل شما صاحب اختیار هستید!

جواب ها:
            1) از تب Data >Get External Data>From Web قدرتمند ترین و ساده ترین ابزار Power Query می توانید استفاده کنید فقط و فقط با یک رفرش به خواسته خودتان خواهید رسید

2) نظر شما نادرست است اگر موجودی صفر باشد باز هم نام در عنوان میاید با موجودی صفر

3) متوجه نشدم منظورتان چیست؟ اگر هدف شما آوردن چند زیر شاخه در ستون ها مجزا باشد امکان پذیر و قابل سورت است

4) Sliserها بهترین گزینه هستند

با سلام و احترام
            و تشکر بسیار ویژه از زمانی که می گذارید

بله تمام موارد درست و عالی بود
            در مورد گزینه دوم مشکل خروجی سامانه ماست وقتی موجودی شخصی صفر باشد اسمش را در فایل خروجی نمیگذارد برای همین پیووت آنرا نمیبیند که بخواهد مقدار را صفر بگذارد

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
              • 1054

سلام
              در حالت کلی، دادهای خام یا اطلاعات اولیه ورودی در جدول یا سامانه مذکور، مشکل شما عزیز می باشد
              من منظورم دقیقا در خروجی پیوت تیبل بود

اما فکر می کنم شاید، راهکار می تواند داده های خام سامانه شما با ابزار پاور کوئری براحتی قابل حل باشد بطوریکه موجودی صفر ها هم بیاید
              [/FONT][/CENTER]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..