سوال دوم از سری یازدهم مسابقات مهارت اکسل ایران و اولین مسابقه آزاد مهارت کشوری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • z.maghsoudi

• 2018/09/22
    • 19

سلام
    میشه تو فرم مربوطه مسابقات چندین فایل را آپلود کرد؟
    ظاهرا 1 فایل را بیشتر قبول نمیکند چون به سه روش پاسخ دادم

کامنت

• iranlover

• 2014/05/29
      • 68
      • 76.00

پاسخ سوال دوم رو در آخرین لحظات ارسال کردم. با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
        • 480
        • 80.00

سلام
        من هم دقایق پایانی پاسخ رو ارسال کردم
        Click image for larger version

Name:	ch02.png
Views:	1
Size:	5.0 کیلو بایت
ID:	138563

کامنت

• iranlover

• 2014/05/29
          • 68
          • 76.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
          راهنمایی1: برای تنظیمات پیوت تیبل ستون Date رو به قسمت ROWS اضافه کنید پس از اضافه شدن تاریخ در ردیفها بر روی یکی از مقادیر تاریخ راست کلیک کنید در پنجره باز شده Group رو باز کنید و غیر از Month سایر موارد رو از حالت انتخاب خارج و OK بزنید.
          راهنمایی2: در دو قسمت FILTERS و COLUMNS هیچ پارامتری نیاز به اضافه شدن نیست
          راهنمایی3: در جدول 2 شیت Respond قاعدتا امکان استخراج متن با استفاده از GETPIVOTDATA نیست لذا برای استخراج نام محصول با استفاده از کد محصول از Vlookup استفاده کنید
          راهنمایی4: ستون Product هیچ نقشی در پیوت تیبل ندارد

سلام آقا مهدی عزیز. در اخرین لحظات پاسخ خودم رو ارسال کردم. البته نمیدونم درسته یا نه. اما الان تازه راهنمایی های شمارو دیدم، متوجه شدم که میتونستم راحت تر به جواب برسم و فایل بهتری ارائه بدم. بهتر نیست نهایت راهنمایی ها در کنار خود سوال در اختیار همه باشه و بگزاریم واقعا تلاش بچه ها برای رسیدن جواب عادلانه باشه.

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
            • 360
            • 80.00

سلام آقا مهدی عزیز،، ببخشید ولی اگر مسابقه اس دیگه راهنمایی کردن برای چیه!!!! اگر مهم نیستند به نظرتون بهتر نیست اصلا جزو موارد پاسخدهی نیان...من نگران اینم کسایی که زودتر جواب دادن و طبق این راهنمایی عمل نکردن.در ارزشیابی پاسخ ها ازشون امتیاز کسر بشه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط z.maghsoudi
            سلام
            میشه تو فرم مربوطه مسابقات چندین فایل را آپلود کرد؟
            ظاهرا 1 فایل را بیشتر قبول نمیکند چون به سه روش پاسخ دادم
            سلام خانم مقصودی
            سه تا فایل رو زیپ zip کنید بعد ارسال نمایید
            [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
            [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
            [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

نوشته اصلی توسط rasools13
              سلام آقا مهدی عزیز،، ببخشید ولی اگر مسابقه اس دیگه راهنمایی کردن برای چیه!!!! اگر مهم نیستند به نظرتون بهتر نیست اصلا جزو موارد پاسخدهی نیان...من نگران اینم کسایی که زودتر جواب دادن و طبق این راهنمایی عمل نکردن.در ارزشیابی پاسخ ها ازشون امتیاز کسر بشه

- - - Updated - - -

سلام خانم مقصودی
              بنده صرفا سوال طرح میکنم سیاستگذاری با بنده نیست ، شخصا اگر صفر تا صد موضوع رو بخوام انجام بدم کیفیت و نکات یک سوال برام در اولویت قرار داره نه تعداد شرکت کنندگان

بابت اون نگرانی هم زمانی که یک بخش سوال برای افزایش مشارکت افشا میشه قاعدتا از بخش امتیاز دهی هم حذف میشه
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

نوشته اصلی توسط iranlover
                سلام آقا مهدی عزیز. در اخرین لحظات پاسخ خودم رو ارسال کردم. البته نمیدونم درسته یا نه. اما الان تازه راهنمایی های شمارو دیدم، متوجه شدم که میتونستم راحت تر به جواب برسم و فایل بهتری ارائه بدم. بهتر نیست نهایت راهنمایی ها در کنار خود سوال در اختیار همه باشه و بگزاریم واقعا تلاش بچه ها برای رسیدن جواب عادلانه باشه.
                من اصولا اهل راهنمایی کردن نیستم بخشی هم که راهنمایی کردم از امتیاز دهی حذف خواهد شد
                سیاست گذاری با من نیست
                اگر با من بود در مجموع تعداد شرکت کننده از انگشتان یک دست تجاوز نمیکرد در نهایت هم شاید یک نفر برنده می شد
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• z.maghsoudi

• 2018/09/22
                  • 19

نوشته اصلی توسط rasools13

- - - Updated - - -

سلام خانم مقصودی
                  با سلام
                  این روش را امتحان کردم به جز فایل اکسل پسوند دیگه ای را قبول نمیکند
                  با تشکر

کامنت

• iranlover

• 2014/05/29
                    • 68
                    • 76.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
                    من اصولا اهل راهنمایی کردن نیستم بخشی هم که راهنمایی کردم از امتیاز دهی حذف خواهد شد
                    سیاست گذاری با من نیست
                    اگر با من بود در مجموع تعداد شرکت کننده از انگشتان یک دست تجاوز نمیکرد در نهایت هم شاید یک نفر برنده می شد
                    قطعا امتیاز کامل رو که نمیگیرفتم، گفتم شاید نفرات کمتری جواب درست کامل رو داده باشم که از غافله جا نمونیم.

ولی واقعا دم همتون گرم. حسابی هیجانی شدیم این روزها. از کار و زندگی افتادیم.

خودم به شخصه تو همین دوتا سوال کلی ریزه کاری یاد گرفتم دوباره. به سهم خودم تشکر میکنم ازتون

کامنت

• moh_taheri
                      • 2010/03/31
                      • 1
                      • 75.00

با سلام
                      در جدول شماره 2 شيت response نام Product را نمي توان از پايوت استخراج نمود و لازمه آن استفاده از ابزارهاي ديگر است. ايا امكان استفاده از پاور كوئري و قراردادن نتياج در شيت را داريم؟
                      ممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                        • 2011/10/19
                        • 4377
                        • 70.00

نوشته اصلی توسط moh_taheri
                        با سلام
                        در جدول شماره 2 شيت response نام Product را نمي توان از پايوت استخراج نمود و لازمه آن استفاده از ابزارهاي ديگر است. ايا امكان استفاده از پاور كوئري و قراردادن نتياج در شيت را داريم؟
                        ممنون

اینقدر پیچیده نیست با یک فرمول ساده جستجو کنید و بدست بیارید شما کد محصول رو دارید
                        [CENTER]
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..