سوال سوم از سری یازدهم مسابقات مهارت اکسل ایران و اولین مسابقه آزاد مهارت کشوری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

مسابقه سوال سوم از سری یازدهم مسابقات مهارت اکسل ایران و اولین مسابقه آزاد مهارت کشوری

با درود
    سومین سوال از یازدهمین سری از مسابقات مهارت اکسل جامعه اکسل ایرانیان و اولین مسابقات آزاد مهارت اکسل در سطح کشور امروز طرح می‌کنیم.
    در این سوال اهمیت فرمول نویسی اهمیت زیادی خواهد داشت واقف هستم که 4 بخش ابتدا سوال از طریق پیوت تیبل قابل اجراست اما به عنوان کسی که این سوال رو به صورت یک پروژه واقعی انجام دادم باید عرض کنم بدون فرمول نویسی شما داشبوردی منعطف و کاملا تعاملی نخواهد داشت و مستمرا باید تنظیمات رو اصلاح کنید
    .
    شرح سوال:
    واحد فروش محصولات شرکت مولتی کافه میزان فروش 3 نمایندگی خود را به شهرهای مختلف کشور از ابتدای سال 2020 تا پایان ژانویه 2021در شیت Database وارد کرده است.
    در ادامه تکمیل داشبوردی که کارشناس واحد فروش قصد دارد طراحی کند او می‌خواهد کل فروش یک محصول در یک ماه خاص را به شهر‌های مختلف به دست آورده سپس مقادیر فروش را از بیشترین به کمترین مرتب نموده و همچنین شهرهایی که فروشی به آنها انجام نشده در یک ستون مجزا نمایش دهد. او مراحل زیر را باید طی کند.

1- در ستون Des City از شیت Respond فرمولی می نویسد که لیست شهرهایی که یک محصول در یک ماه خاص به فروش رفته است از شیت Database بدست آید.
    2-در شیت Pivot یک Pivot Table ایجاد سپس در ستون Total Sales از شیت Respond با استفاده از تابع GETPIVOTDATA مقدار کل فروش را برای لیست شهرهای بدست آمده برای یک محصول و یک ماه خاص را بدست می آورد.(یعنی داینامیک باشد و با تغییر محصول و ماه لیست تغییر کند)
    3- در ستون Total Sales(Descending Order) مقادیر فروش را از بیشتر به کمتر مرتب میکند(با فرمول)
    4- در ستون Des City(Sorted) اسامی شهرها را بر اساس Total Sales(Descending Order) مرتب می کند
    5- در ستون No sales لیست شهرهایی که محصول مورد نظر در یک ماه خاص فروشی نداشته بدست می‌آورد

موفق باشید.

مهم: برای سوال دوم امروز هم فرصت خواهید داشت
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

با سلام پاسخ را فرستادم
    سوال های دوم و سوم خیلی خوب بودن و نکات خوبی داشتند.. با تشکر

یک سوال:
    در نمودار مربوط به آمار پاسخ دهنده گان، مجموع تعداد شرکت کنندگان به تفکیک مقطع تحصیلی کمتر از تعداد پاسخ های داده شده به سوال اول هستش!!!!
    مربوط به اینه که بعضی دوستان اطلاعات فرم رو تکمیل نکردن یا کسایی که بیش از یک بار پاسخ ها را ارسال کردن در محاسبات لحاظ شدند
    خواستم آمار تعداد شرکت کنندگان رو بدونم برای همین پرسیدم
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• Mahnaz-F
      • 2021/02/05
      • 1

نوشته اصلی توسط rasools13
      با سلام پاسخ را فرستادم

یک سوال:
      در نمودار مربوط به آمار پاسخ دهنده گان، مجموع تعداد شرکت کنندگان به تفکیک مقطع تحصیلی کمتر از تعداد پاسخ های داده شده به سوال اول هستش!!!!
      مربوط به اینه که بعضی دوستان اطلاعات فرم رو تکمیل نکردن یا کسایی که بیش از یک بار پاسخ ها را ارسال کردن در محاسبات لحاظ شدند
      با سلام و احترام
      میشه لطفا یه پیام توی تلگرام به بنده بدین ، یه سوال از خدمتتون دارم، مرسی
      آی دی تلگرامم : @Mah580818

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط rasools13
        با سلام پاسخ را فرستادم

یک سوال:

تکراری هم داریم
        سوال سوم یک بخش بسیار خوب داشت که متأسفانه مجبور شدم حذف کنم
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
          • 360
          • 80.00

نوشته اصلی توسط Mahnaz-F
          با سلام و احترام
          میشه لطفا یه پیام توی تلگرام به بنده بدین ، یه سوال از خدمتتون دارم، مرسی
          آی دی تلگرامم : @Mah580818
          سلام
          سوالتون رو همینجا بپرسین، دوستان و اساتید حضور دارند زودتر به جواب میرسین
          اگر هم مورد خاصی هست در کنترل پنل تون پیام خصوصی بفرستین
          [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
          [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

کامنت

• Ali Jourian
            • 2018/05/19
            • 3
            • 90.00

با سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار
            فایل پاسخ مرتبط با سوال سوم را ارسال کردم، سوال خیلی خوب، نکته دار و در نوع خودش جالب بود )

کامنت

• mohamadf
              • 2021/02/02
              • 3

سلام خدمت شما
              میخواستم بدونم که آیا برای این سوال مجاز به استفاده از پاور کوئری هستیم؟

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

نوشته اصلی توسط mohamadf
                سلام خدمت شما
                میخواستم بدونم که آیا برای این سوال مجاز به استفاده از پاور کوئری هستیم؟
                سلام
                ابزاری غیر آنچه در صورت سوال ذکر شده قابل استفاده نیست
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• mohamadf
                  • 2021/02/02
                  • 3

ای کاش به جای سوال دوم، برای این سوال راهنمایی میکردین. واقعا سخت هست . تشکر

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                    • 2011/10/19
                    • 4377
                    • 70.00

نوشته اصلی توسط mohamadf
                    ای کاش به جای سوال دوم، برای این سوال راهنمایی میکردین. واقعا سخت هست . تشکر

بطور مشخص بپرسید چه راهنمایی نیاز دارید به این شکل من راهنمایی نمیتونم بکنم باید جواب رو بدم دیگه

برای بخش اول سوال سعی کنید به سمت توابع and و or نرید از اعمال منطقی (ضرب جمع تفریق) برای اعمال شروط استفاده کنید
                    [CENTER]
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    [/CENTER]

کامنت

• msgladiator
                      • 2018/09/27
                      • 2
                      • 65.00

سلام
                      لطفا برای بدست آوردن فرمول لیست شهرهایی که یک محصول در یک ماه خاص به فروش رفته یکم بیشتر راهنمایی کنید.
                      حسابی قفل کردم

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
                        • 480
                        • 80.00

سلام
                        دوباره در آخرین لحظه ها جواب رو فرستادم.
                        درود بر جناب وطن پرست عزیز.
                        واقعا با حل هر سوال نکته های جدیدی یاد میگیرم.
                        ترکیب فرمولها با ابزار با محوریت داشبوردسازی... خیلی کاربردی و عالیه
                        Click image for larger version

Name:	CH03.jpg
Views:	1
Size:	13.1 کیلو بایت
ID:	138567

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                          • 2011/10/19
                          • 4377
                          • 70.00

نوشته اصلی توسط msgladiator
                          سلام
                          لطفا برای بدست آوردن فرمول لیست شهرهایی که یک محصول در یک ماه خاص به فروش رفته یکم بیشتر راهنمایی کنید.
                          حسابی قفل کردم
                          دوست عزیز برای یک مسئله اصولا راه حل منحصر به فردی نیست من این سوال رو اگر با ترکیب 4 تابع حل کرده باشم شاید دوستی صرفا با دو تابع بدست بیاره لذا نمیشه راهنمایی خاصی کرد مگر اینکه کلیات فرمول رودید و گفت که فلان بخش رو باید چیکار کرد. صرفا می تونم بگم در ابتدا مسئله رو کوچک کنید در یک فایل دیگه به جواب برسید بعد در فایل اصلی وارد کنید و اینکه اگر دو مجموعه داشته باشیم که هر مجموعه نظیر به نظیر یک شرط داشته باشند حاصل ضرب این دو 1 خواهد بود.
                          [CENTER]
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          [/CENTER]

کامنت

• mohamadf
                            • 2021/02/02
                            • 3

من تونستم در بخش اول به اسم شهر ها برسم منتها اسمای تکراری هم داخلش هست و نمیتونم اسم شهر ها رو یونیک کنم. آخه کلی فرمول نوشتم که به اسم شهر ها رسیدم و دیگه جایی برای تغییر توی فرمول جهت یونیک شدن وجود نداره. ممنونم

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                              • 2011/10/19
                              • 4377
                              • 70.00

نوشته اصلی توسط mohamadf
                              من تونستم در بخش اول به اسم شهر ها برسم منتها اسمای تکراری هم داخلش هست و نمیتونم اسم شهر ها رو یونیک کنم. آخه کلی فرمول نوشتم که به اسم شهر ها رسیدم و دیگه جایی برای تغییر توی فرمول جهت یونیک شدن وجود نداره. ممنونم
                              اگه به سوال 2 پاسخ دادید قطعا به سوال 3 هم میتونید پاسخ بدید فرمول دقیقا یکسانه تنها تفاوت در اعمال یک شرط منطقیه
                              علی ایحال برای برنده شدن بایستی به 4 سوال پاسخ داد عدم پاسخ به یک سوال ایراد خاصی نداره کما اینکه تا 22 بهمن فرصت پاسخ دارید به همه سوالات
                              [CENTER]
                              [SIGPIC][/SIGPIC]
                              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..