ایجاد فرمول برای ستون نتیجه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parsa70

• 2016/09/12
    • 81

[حل شده] ایجاد فرمول برای ستون نتیجه

با سلام و احترام
    میخواستم بدونم میشه توی ستون موجودی فرمولی نوشت که اطلاعات ستون نتیجه رو نشون بده؟؟ (یعنی تو لحظه موجودی رو بدهد مثل سیستم بانک) الان ستون موجودی موجودی فعلی رو نشون میده.واریز و برداشت.xlsx
    سپاس
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
      • 81

سلام این روش که عالیه
      من در اصل می خوام تو یکی از برنامه هام تو اکسس از این کار برای تراکنش ورودی و خروجی استفاده کنم که متاسفانه تو اکسس نمیشه اینجوری استفاده کرد یعنی اصلا چیزی به اسم مطلق کردن ستون و سطر وجود نداره
      جسارت نباشه شما تو اکسس هم بلدید این مورد رو انجام بدید؟؟
      یا با یک روش دیگه تو اکسل این مورد انجام بشه که من بتونم تو اکسس فرمول رو پیاده کنم؟
      سپاس

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!

در Query یک فیلد محاسباتی ایجاد شده است
        کد:
        mandeh: DSum("[daryaft]-[pardakht]","table1","[id]<=" & [id] & "")
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
          • 81

عالی دوست عزیز موفق باشید شما کارتون درسته
          اون آرگومان آخری رو میشه مفهومش رو بگید بدونم؟؟
          این موارد اینجوری رو ازکجا میشه یاد گرفت خیلی مهم و دوست دارم یاد بگیرم ولی فایل pdfی هم هرچی گشتم نبوده.

کامنت

چند لحظه..