سایز غیر عادی فایل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Imanfy

• 2011/07/16
    • 50
    • 56.00

[حل شده] سایز غیر عادی فایل

سلام وقت خوش
    من تا حالا چندین بار به این مشکل برخوردم که زمانی که از یک فایل مدتها استفاده می‌کنم، حجمش به صورت غیر منطقی ای بالا میمونه. یعنی اگه اطلاعات این فایل رو عینا به یک فایل خام دیگه انتقال بدیم، حجم فایل خیلی کمتر خواهد شد. آیا امکان داره روشی رو بگید که بدون جابجایی اطلاعات به فایل جدید، بتونم این حجم کاذب رو کم کنم. یا برنامه ای برای حذف این حجم اضافه وجود داره؟
    لازم تا بدونید که فایلهای من اکثرشون ماکرو و فرمول نویسی شده هستند و میترسم به فایل جدید انتقالشون بدم که نکنه فرمولهای فایلهام درست کار نکنند.

ممنون
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

معمولا مواقعی اینطوری میشه که تنظیمات خاصی رو اشتباها برای تمام سلول های اکسل اعمال میکنید...مثلا کل سطرها یا ستون ها را انتخاب میکنید بعد تنظیمات رو انجام میدین

یک راه حل می‌تونه این باشه که تمامی سلول های بودن استفاده را انتخاب و ازابزار
    Clear all content
    از تب home استفاده کنید
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
      • 50
      • 56.00

نوشته اصلی توسط rasools13
      معمولا مواقعی اینطوری میشه که تنظیمات خاصی رو اشتباها برای تمام سلول های اکسل اعمال میکنید...مثلا کل سطرها یا ستون ها را انتخاب میکنید بعد تنظیمات رو انجام میدین

یک راه حل می‌تونه این باشه که تمامی سلول های بودن استفاده را انتخاب و ازابزار
      Clear all content
      از تب home استفاده کنید
      سلام استاد
      این کار رو قبلا انجام دادم حتی به صورت ستونی/سطری ستونها و سطرهای اضافه رو انتخاب و دیلت کردم، کاندیشنال فرمت ها رو هم باز نویسی کردم اما باز هم نشد. جالب اینجاست که زمانی که اطلاعات رو به فایلهای جدید انتقال میدم حجم تا حد زیادی کم میشه

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
        • 50
        • 56.00

چندین مطلب در مورد کم کردن حجم فایل توی نت خوندم که بیشترشون شبیه هم بود
        مواردی چون تبدیل فرمول های اضافه به "مقدار" فشرده سازی تصاویر به کار رفته در فایل و ذخیره فایل به صورت باینری مهترین اون ها بود
        تقریبا همه ی این کار ها رو انجام دادم اما کماکان حجم فایلهام زیاد ه
        نکته جالبی که پی بردم اینه که حتی انجام عملیات و بعد استفاده از CTRL+Z هم میتونه حجم متفاوتی از فایل رو بسازه

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
          • 50
          • 56.00

سلام به همه اساتید حل نشد اما برای باز نماندن تاپیک تیک حل شده رو میزنم

کامنت

چند لحظه..