وقت بخیر
با سپاس از لطف کلیه اعضای محترم و دوستان عزیز در آموزش های بی دریغ
در مورد تابع if
چگونه میتوان شرط گذاشت که اگر در سلولی بین کاراکتر های آن سلول کاراکتر $ (فرض مثال)بود شرط را برقرار کند
توضیح اینکه سلول میتواند داری هر نوع کاراکتری مثل عدد یا حروف یا.. باشد هدف این است اگر در سلولی کاراکتر یا کلمه خاصی بود شرط اعمال شود
(یجور حساس شدن به یک کاراکتر یا عدد در بین جملات)
در مورد تابع sumifs
سوالم اینه :
فرض در مورد کالا هستش
از نظر سالم و معیوب
سالم در فایلی که خروجی سامانه است سه حالت دارد
سالم-آکبند و سالم-دست دو و سالم-تعمیراتی
ستونهای دیگری وجود دارد من با تابع sumifs به نتیجه ایی که میخوام میرسم فقط وقتی میخوام بهش بگم
شروط را برقرار کن در مورد کالای سالم اینجا سه گزینه هست که نمیدونم چجوری بگم هر سه حالت رو در نظر بگیر
فایل خورجی که گفتم همیشه در یک شیت کپی میکنم و بقیه شیتهام اطلاعات رو از اون میخونن نمیتونم اون روکاری کنم یعنی شیت اطلاعات سورس قابل تغییر نیست
فقط سوالم اینه که
چکار کنم هر سه حالت رو جمع ببنده
مثال :بگم در مورد دستگاه های "بایتل" نزد آقای "میثم" برند"3100" وضعیت"در اختیار نمایندگی" با سند "ورود"
که سالم هستند را نشان بده
حالا اینجا ما سه حالت رو داریم که هر سه مقصود ماست
با سپاس و تجدید احترام
با سپاس از لطف کلیه اعضای محترم و دوستان عزیز در آموزش های بی دریغ
در مورد تابع if
چگونه میتوان شرط گذاشت که اگر در سلولی بین کاراکتر های آن سلول کاراکتر $ (فرض مثال)بود شرط را برقرار کند
توضیح اینکه سلول میتواند داری هر نوع کاراکتری مثل عدد یا حروف یا.. باشد هدف این است اگر در سلولی کاراکتر یا کلمه خاصی بود شرط اعمال شود
(یجور حساس شدن به یک کاراکتر یا عدد در بین جملات)
در مورد تابع sumifs
سوالم اینه :
فرض در مورد کالا هستش
از نظر سالم و معیوب
سالم در فایلی که خروجی سامانه است سه حالت دارد
ستونهای دیگری وجود دارد من با تابع sumifs به نتیجه ایی که میخوام میرسم فقط وقتی میخوام بهش بگم
شروط را برقرار کن در مورد کالای سالم اینجا سه گزینه هست که نمیدونم چجوری بگم هر سه حالت رو در نظر بگیر
فایل خورجی که گفتم همیشه در یک شیت کپی میکنم و بقیه شیتهام اطلاعات رو از اون میخونن نمیتونم اون روکاری کنم یعنی شیت اطلاعات سورس قابل تغییر نیست
فقط سوالم اینه که
چکار کنم هر سه حالت رو جمع ببنده
مثال :بگم در مورد دستگاه های "بایتل" نزد آقای "میثم" برند"3100" وضعیت"در اختیار نمایندگی" با سند "ورود"
که سالم هستند را نشان بده
حالا اینجا ما سه حالت رو داریم که هر سه مقصود ماست
با سپاس و تجدید احترام
کامنت