مقدار گرفتن اتوماتیک یک سلول از سلول دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • muhamadhasantag

• 2021/02/17
    • 22

[حل شده] مقدار گرفتن اتوماتیک یک سلول از سلول دیگر

سلام من میخواستم از ستون یه sheet که یه ویژگی خاص داره مثلا همشون اولش ۱ هست رو به صورت اتوماتیک توی sheet دوم توی ردیف های بخصوص بنشونه.
    به عنوان مثال توی اکسل پیوست میخوام از sheet ریز متره ستون "شماره آیتم" هر کدوم که اولش ۱ باشه رو به sheet "مالی" زیر فصل اول منتقل کنه.
    راه کاری یا فرمولی براش دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن بزرگ اکسل ایران، خوش آمدید !

کاربر گرامی بهتر است فایل اکسل نمونه ارسالی کوتاه باشد

تست کنید لطفا
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• muhamadhasantag

• 2021/02/17
      • 22

ممنون خیلی عالی بود. دید خیلی خوبی بهم داد. فقط دوتا سوال . اولی اینکه موقعی تابع left خودش عدد برمیگردونه چرا از --left استفاده کردید. و دوم اینکه فرض کنید ما زیر این فصل اول یه فصل دوم هم داشته باشیم که بخواهیم اونهایی که با ۲ شروع میشه رو جایگذاری کنه الان باید چکار کنیم چون الان مثلا برای فصل دوم داره G13 رو با اعداد data مقایسه می کنه که مسلما نتیجه نمیده(توی فایل پیوست که دستکاری شده فایل ارسالی خودتون هست این رو اعمال کردم یعنی یه ستون توی ریزمتره درست کردم که شمارش ردیف های دارای اولین عدد ۲ رو انجام میده و اون رو با DataS توی برگه مالی نشون دادم
      فایل های پیوست شده

کامنت

• muhamadhasantag

• 2021/02/17
        • 22

ببخشید دقت نکرده بودم کامل حل شد . خیلی ممنونم. خیلی عالی بود ترفندتون. فقط یه سوال موقعی که یه بازه رو مثلا با Data تعریف کردید قلق خاصی داره یا نه؟ چون من اومدم برای مثلا N2:N16 یه بازه به عنوان DataS درست کردم ولی توی فرمول شناسایی نمیشه

کامنت

• generalsamad
          مدير تالار توابع

• 2014/06/22
          • 1496

با سلام
          با اجازه دوستان
          برای نام گذاری یک محدوده از این سه روش میتوان استفاده کرد

1-یا به این روش که اول محدوده مورد نظر را انتخاب کنید و در محدوده انتخاب شده کلیک راست کنید سپس Define Name را انتخاب کنید
          2-روش دیگه هم اینطوره که بعد از انتخاب کردن محدوده مورد نظر در کادر بالایی که آدرس بار هست را انتخاب کنید و برای محدوده انتخاب شده یک اسم انتخاب کنید
          3-از ریبون Formulas گروه Defined Names و Name Manager یا Define Name می توان استفاده کرد

برای هر سه روش دقت کنید که نام محدوده باید روی هم باشد یعنی فاصله بین کارکترها وجود نداشته باشد یا نام محدوده با عدد شروع نشود

Click image for larger version

Name:	Name Manager.png
Views:	1
Size:	170.1 کیلو بایت
ID:	138605
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• muhamadhasantag

• 2021/02/17
            • 22

سپاس گذارم. یه سوال مگه match قرار نیست مقدار یه ردیف رو برگردونه؟ الان توی همین فرمول ها موقعی از match استفاده شده یه ردیف عقب تر رو نشانه گذاری کرده ولی تابع بدون اشکال اعداد رو برگردونده. کجای کار رو درست متوجه نشدم به نظرتون. یه فایل اکسل هم پیوست کردم که منظورم رو برسونه. اون قسمت --left رو هم هنوز متوجه نشدم. مگه left خودش عدد برنمیگردونه خوب چرا از -- استفاده کردید؟
            فایل های پیوست شده

کامنت

• generalsamad
              مدير تالار توابع

• 2014/06/22
              • 1496

نوشته اصلی توسط muhamadhasantag
              سپاس گذارم. یه سوال مگه match قرار نیست مقدار یه ردیف رو برگردونه؟ الان توی همین فرمول ها موقعی از match استفاده شده یه ردیف عقب تر رو نشانه گذاری کرده ولی تابع بدون اشکال اعداد رو برگردونده. کجای کار رو درست متوجه نشدم به نظرتون. یه فایل اکسل هم پیوست کردم که منظورم رو برسونه. اون قسمت --left رو هم هنوز متوجه نشدم. مگه left خودش عدد برنمیگردونه خوب چرا از -- استفاده کردید؟
              تابع match آرگومان اولش یک مقدار هست که میخواهیم در یک آرایه یا محدوده جستجوش کنیم
              آرگومان دوم آرایه یا محدوده مورد نظرمون هست
              آرگومان سوم هم در صورتی که بخواهیم عینا یک عبارت را پیدا کنیم عدد 0 یا flase قرار میدهیم
              خروجی این تابع هم عدد هست
              این عدد نشان می دهد چندمین عنصر از آرایه یا محدوده موردنظرمون میباشد

در مورد سوال دوم وقتی از این علامت -- استفاده می کنیم به این منظور هست که تابعی که قبلش از این علامت استفاده کرده خروجی آن متنی است
              وقتی از توابع متنی که در اینجا Left میباشد استفاده میکنیم برای اینکه این تابع به صورت عددی حساب شود از این علامت -- استفاده می کنیم.
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• muhamadhasantag

• 2021/02/17
                • 22

بسیار سپاس گذارم . به عنوان سوال آخر فرض کنید ما ۵ تا ردیف داریم و توی سلول اول یه فرمول دادیم با کشیدن این سلول به پایین این فرمول رو به ۴ سلول دیگر اطلاق میکنیم. حال سوال من اینه که این کار رو چطور باید انجام بدم که اگر بعدا بخوام مثلا بین ردیف ۳ و ۴ یه ردیف جدید insert کنم اتوماتیک این فرمول برای اون هم اعمال بشه و نیازی نباشه دوباره فرمول رو برای این سلول اعمال کنیم.

کامنت

• generalsamad
                  مدير تالار توابع

• 2014/06/22
                  • 1496

باید محدوده داده هاتون را به صورت Table در آورید
                  به این صورت که محدوده را انتخاب و سپس Ctrl+t را بزنید تا تبدیل به table شود
                  با این روش هروقت میان سطرها یک سطر ایجاد کنید ستونهایی که دارای فرمول میباشد هم برای سطر جدید اعمال میشود
                  [CENTER]
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  [/CENTER]

کامنت

• muhamadhasantag

• 2021/02/17
                    • 22

کارتون خیلی درسته. بسیار سپاس گذار

کامنت

چند لحظه..