بازگرداندن مقادیری که سلول روبروی آن خالی نیست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • elysian1988
    • 2014/10/14
    • 2
    • 41.00

پرسش بازگرداندن مقادیری که سلول روبروی آن خالی نیست

سلام
    من یه فایل کلی دارم که در سطور اول تاریخ اومده و در ستون بالا اسامی. در سلولهای روبروی اونها میخوام ساعت کارکرد اشخاص قرار بگیره. حالا به زاای هر کدوم ازین اشخاص یه شیت درست کردم میخوام ببینم چطور ممکنه یه فرمولی داشته باشیم که فقط روزها و ساعات کارکرد هر شخص رو برامون جداگانه در شیت خود اون شخص نشون بده

فایل زیر مربوط به چیزیه که میخوام. میخوام تاریخهایی که برای هر شخص (A,B,C و ...) در شیت main جلوشون عدد هست در شیت خودش نمایش داده بشه.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به انجمن بزرگ اکسل ایران، خوش آمدید!

بهتر است نمونه ارسالی کوتاه باشد
    پیشنهاد می شود یک دیتابیس منظم و مرتب داشته باشید بعد پیوت تیبل ایجاد کنید و از تب Options > options <Show Report Filter Pages...
    استفاده کنید تا همه اسامی A ,b, c , ... یکجا جمع و تعداد آن را بیاورد البته با یک کوچولو تغییرات شما
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• elysian1988
      • 2014/10/14
      • 2
      • 41.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      به انجمن بزرگ اکسل ایران، خوش آمدید!

بهتر است نمونه ارسالی کوتاه باشد
      پیشنهاد می شود یک دیتابیس منظم و مرتب داشته باشید بعد پیوت تیبل ایجاد کنید و از تب Options > options <Show Report Filter Pages...
      استفاده کنید تا همه اسامی A ,b, c , ... یکجا جمع و تعداد آن را بیاورد البته با یک کوچولو تغییرات شما

ببخشید فایل باز نشد اما پایوت کارمو درست نمیکنه.

کامنت

• jjsafa2020

• 2021/02/16
        • 33
        • 45.00

نوشته اصلی توسط elysian1988
        ببخشید فایل باز نشد اما پایوت کارمو درست نمیکنه.
        سلام
        این فایلی که من واسه شما فرستادم یک نمونه خیلی کوچیگ از یک فایل خیلی بزرگه و نمی تونم تغییرات زیادی بدم
        و باید روی این مدل کار کنم

کامنت

چند لحظه..