رتبه بندی ستون ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • em@d

• 2019/08/27
    • 16

پرسش رتبه بندی ستون ها

با سلام و احترام
    جداولی به شکل نمونه زیر دارم که میخوام ستون های اون رو رتبه بندی کنم.

دسته بندی ستون ها.xlsx

هر ستون اصلی شامل دو ستون هست که در سمت راست اون نام و در سمت چپ امتیازی که به اون نام داده شده وجود داره.
    امتیازها به ترتیب اهمیت به صورت 1. بسیار عالی - 2. عالی - 3. خیلی خوب - 4. خوب - 5. بالای متوسط - 6. متوسط - 7. زیر متوسط - 8. ضعیف - 9. خیلی ضعیف به این نام ها داده شده

مقایسه این ستون ها به صورت چشمی کار بسیار دشواری هست چون در هر ستون فایل اصلی بیش از دو هزار نام وجود داره که روبروی هر کدام یک امتیاز هست و من ستون هایی رو میخوام که امتیاز های بالا مثل بسیار عالی و عالی و خیلی خوب و خوب و بالای متوسط و متوسط به ترتیب و تا حد ممکن در ابتدای لیست باشن و به عبارت دیگر ستون هایی رو میخوام که تجمع امتیازهای خوب در 50 نتیجه، 20 نتیجه، 10 نتیجه، 5 نتیجه و در نهایت 3 نتیجه ابتدای لیست بالا باشه و همچنین امتیازهای بالا مثل بسیار عالی، عالی، خیلی خوب و خوب تا حد ممکن و به ترتیب در بالاترین سطح لیست باشه.

مثل ستون 3 و ستون 5 در فایل نمونه ضمیمه شده که به عنوان مثال در ستون 3، دو تا خوب در ابتدای لیست و بسیار عالی هم جز 10 نتیجه اول اما از اون طرف در ستون 5 بسیار عالی بالاتر اومده ولی یکی از خوبها 3 ردیف پایین تر اومده که در این ستون درسته که بسیار عالی بالاتر اومده ولی پایین رفتن یکی از خوب ها احتمال خطا رو بالا برده و به نظر میاد ستون 3 بهتر از ستون 5 باشه

خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید که چطور این ستون ها رو رتبه بندی کنم
    Last edited by em@d; 2021/02/19, 12:56.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

بهتر است جواب مورد انتظار را دقیقا مشخص و در اکسل ارسال فرمایید لطفا
    یعنی دستی در اکسل وارد کنید دقیقا بگویید که دنبال چی هستید
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

صرفا برای مقایسه چشمی پیشنهاد می شود

بهتر است یک دیتابیس منظم و مرتب داشته باشید

اگر خواسته خود را دراکسل در این دیتابیس پیشنهادی بفرمایید بهتر میشه شما را راهنمایی کرد جهت رتبه بندی گروهی اتوماتیک با توابع یا سایر ابزار ها

مرسی
      فایل های پیوست شده
      Last edited by saed.rasa; 2021/02/19, 20:19.
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• em@d

• 2019/08/27
        • 16

نوشته اصلی توسط saed.rasa
        سلام

بهتر است جواب مورد انتظار را دقیقا مشخص و در اکسل ارسال فرمایید لطفا
        یعنی دستی در اکسل وارد کنید دقیقا بگویید که دنبال چی هستید
        مرسی
        من به دنبال این هستم که ستونها رو به صورتی رتبه بندی کنم تا بفهمم در کدام ستون اسامی که رتبه بالایی دارند در ابتدای لیست قرار گرفته اند.

طبیعتاً در بهترین حالت ممکن، بهترین ستون به شکل زیر هست:

بهترین حالت.xlsx

اما این حالت هرگز اتفاق نمیفته و من دنبال این هستم که در بین ستون های موجود، بهترین و نزدیکترین حالت به حالت فوق رو پیدا کنم.

بنابراین من به دنبال این هستم که بفهمم که تجمع مقادیر ارزشمند در ابتدای لیست کدام ستون بیشتر است.

پس من به دنبال این هستم که نزدیکترین حالت به حالت آرمانی مورد انتظار رو پیدا کنم. به عنوان مثال ممکنه در بین ستون های موجود نزدیکترین حالت به حالت آرمانی (بهترین حالت) به شکل زیر باشه:

نزدیکترین حالت.xlsx
        Last edited by em@d; 2021/02/19, 20:34.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

بنابراین من به دنبال این هستم که بفهمم که تجمع مقادیر ارزشمند در ابتدای لیست کدام ستون بیشتر است.

تست کنید لطفا

تا بعد ادامه دهیم
          فایل های پیوست شده
          [/FONT][/CENTER]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• em@d

• 2019/08/27
            • 16

نوشته اصلی توسط saed.rasa
            سلام

تست کنید لطفا

تا بعد ادامه دهیم
            بله دقیقاً، و هر چه وزن این مقادیر ابتدای لیست بیشتر باشه بهتره

کامنت

چند لحظه..