تابع فیلتر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jjsafa2020

• 2021/02/16
    • 33
    • 45.00

پرسش تابع فیلتر

سلام
    تابع Filter در آفیس 2017 کار نمی کنه. تابع واسه جایگزینی اون هستش؟
    هدف من از استفاده از تابع فیلتر ، فیلتر لحظه ای فرم بر اساس داده های برگتر از صفر هست. یعنی با عوض شدن داده ها، فیلتر هم بصورت اتوماتیک داده های جدید رو مورد ارزیابی قرار بده و داده های بزرگتر از صفر رو نمایش بده.
    من خودم از فیلتر پیشرفته آفیس استفاده کردم ولی متأسفانه داده های قبلی که فیلتر شده تغییر نمی کنه
    ممنون میشم کمکم کنید
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    اگر منظور شما نسخه 2016 یا 2019 اکسل است این تابع موجود نیست من آفیس 2017 تا حالا ندیده ام!!!

تابع Fillter در آفیس 365 و اکسل آنلاین وجود دارد و power pivot

اما فیلتر داده های بزرگتر از صفر براحتی با سایر توابع امکان پذیر می باشد

اگر مایل بودید می توانید یک فایل اکسل نمونه کوتاه به همراه نتیجه مورد انتظار قرار دهید تا دوستان بررسی کنند

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• jjsafa2020

• 2021/02/16
      • 33
      • 45.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      اگر منظور شما نسخه 2016 یا 2019 اکسل است این تابع موجود نیست من آفیس 2017 تا حالا ندیده ام!!!

تابع fillter در آفیس 365 و اکسل آنلاین وجود دارد و power pivot

اما فیلتر داده های بزرگتر از صفر براحتی با سایر توابع امکان پذیر می باشد

اگر مایل بودید می توانید یک فایل اکسل نمونه کوتاه به همراه نتیجه مورد انتظار قرار دهید تا دوستان بررسی کنند

مرسی

سلام
      فایل نمونه را می ذارم. فقط اونجا هم نوشتم نتیجه بصورت لحظه ای باشه. یعنی با حذف و اضافه کردن مقادیر نتیجه هم عوض بشه
      داده های استاندارد با توجه به داده ثبت شده در a1 تغییر می کنه و مقادیر 1 و 2 با توجه به a1 تغییر می کنن یعنی اگه بجای a در a1 مقدار مثلا b بذاریم جدول عوض میشه و نتایج دیگه رو نشون می ده . نتیجه فیلتر بصورت لحظه ای نمایش داده بشه یعنی با تغغیر یک مقدار نتیجه هم خودش بروز رسانی بشه
      فایل های پیوست شده

کامنت

• jjsafa2020

• 2021/02/16
        • 33
        • 45.00

لطفا جواب بدین

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
          • 216
          • 33.00

با سلام یک جواب سریع حاضر کردم فکر کنم روشها ی دیگری هم تو جواب هست هم نوع طرح سوال بایستی روش دیگری باشه
          با تغییر a به b موارد جدول تغییر میکنه
          99.12.25 حسینی
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..