فراخانی اطلاعات در حالی که کد و نام در تیبل نیست و خود اطلاعات در تیبل است

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • yuri

• 2021/02/17
    • 43

[حل شده] فراخانی اطلاعات در حالی که کد و نام در تیبل نیست و خود اطلاعات در تیبل است

درود
    من فایلی دارم اطلاعات گزارش رو از یک تیبل دیگه و در شیت دیگه فرخانی کردم
    و میخوام در یک شیت دیگه هم گزارش کلی همه رو یکجا بیارم
    مشکلی که اینجاست کد و نام خارج از تیبل هستند ولی اطلاعات در تیبل است و میخواهم در شیت دیگر با استفاده کد راننده ها گزارش کلی ازشون بگیرم
    نمونه فایل رو میذارم اونجا بهتر توضییح دارم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• yuri

• 2021/02/17
      • 43

مرسی از شما
      همون چیزی بود که میخواستم
      فقط یک سوالی داشتم
      دیتایی که ساختین برای دو تا شیت هم اجباریه یا فقط شیت دوم باشه کافیه؟
      بعدش باید ساختن اینجور دیتا ها رو یاد بگیرم تا تو فایل اصلی خودم استفاده کنم.. من هر کاری کردم نتونستم انجامش بدم و دیتای شما هم فرمول و فرمت خاصی نداره و متاسفانه نتونستم سردربارم و مثل اون رو بسازم بعد جالش اینجاست که سلولی که اسم نوشتین مثلا mah و جلوش هم =Table4[[ماه ]] رو بزنیم همون سلول جلویی اجرا میشه ولی من عین =Table4[[ماه ]] رو تو یه سلول دیگه کپس کنم فرمول نمایش داده میشه و ماه مورد نظر پدیدار میشه و اگه کپی نکنم و دستی بنویسم هم ارور ولیو میده
      اگر امکانش هست این مورد رو بگید باید یکار کنم کنم
      سپاس از شما

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      تست کنید لطفا!
      Last edited by yuri; 2021/03/02, 11:31.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

من از Name Manager (Ctrl + F3) برای محدوده ها استفاده کرده ام که اجباری نیست شما می توانید آدرس سلول ها را دستی انتخاب کنید یا نام یا ستون جدول را
        دیتایی که ساختین برای دو تا شیت هم اجباریه یا فقط شیت دوم باشه کافیه؟ اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم
        نام گذاری محدوه ها مثل Mah فقط برای شیت 1 لازم است
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• yuri

• 2021/02/17
          • 43

درود
          معذرت میخوام برای دیر جواب دادن
          انقدر سرم شلوغه که وقت برای خواروندن هم نداشتم میام خونه بازم کارای شرکتو انجام میدم
          مرسی از شما این قابلیت در عین ساده بودن خیلی کاربردیه برام فکر کنم خیلی جاهای دیگه هم لازم بشه
          یک سوال داشتم به نظر شما vba رو یاد بگیرم یا پایتون رو؟ یا هر دو رو همزمان میشه یاد گرفت؟ شنیدم پایتون رو میگن خیلی راحته

سلام

من از name manager (ctrl + f3) برای محدوده ها استفاده کرده ام که اجباری نیست شما می توانید آدرس سلول ها را دستی انتخاب کنید یا نام یا ستون جدول را
          دیتایی که ساختین برای دو تا شیت هم اجباریه یا فقط شیت دوم باشه کافیه؟ اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم
          نام گذاری محدوه ها مثل mah فقط برای شیت 1 لازم است

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام
            پایتون (Python)، یک زبان قدرتمند، سطح بالا و بسیار محبوب برنامه نویسی است. این زبان در سال ۲۰۱۹ همواره در بین سه زبان محبوب برنامه نویسی قرار دارد. این زبان قدرتمند برنامه نویسی در زمینه های مختلفی چون: توسعه وب، توسعه نرم افزار، ریاضیات، System Scripting و… مورد استفاده قرار می گیرد
            من هیچکدام را بلد نیستم اما هر دو را به شما و خودم پیشنهاد میکنم
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• yuri

• 2021/02/17
              • 43

ممنون

سلام
              پایتون (Python)، یک زبان قدرتمند، سطح بالا و بسیار محبوب برنامه نویسی است. این زبان در سال ۲۰۱۹ همواره در بین سه زبان محبوب برنامه نویسی قرار دارد. این زبان قدرتمند برنامه نویسی در زمینه های مختلفی چون: توسعه وب، توسعه نرم افزار، ریاضیات، System Scripting و… مورد استفاده قرار می گیرد
              من هیچکدام را بلد نیستم اما هر دو را به شما و خودم پیشنهاد میکنم

کامنت

چند لحظه..