سلام وقتتون بخیر
من با جستجو کردن در اینترنت با کد زیر تونستم سطر های مورد نظرم رو با ایجاد وابستگی به سلول C5 پنهان کنم ,و الان وقتی تو سلول C5 عدد 1 رو وارد میکنم ردیف های 19 تا 25 پنهان میشن و وقتی عدد 2 رو وارد می کنم ردیف های 7 تا 18
ولی من نمیخوام تو سلول C5 عبارتم رو مستقیم وارد کنم و میخوام این سلول مقدارش از یه combo box خونده بشه. مشکل اینجاست که برای درست عمل کردن کد باید مستقیم تو اون سلول مقدار رو وارد کنم و وقتی حاصل اون از combo box خونده میشه عمل نمیکنه. لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر
من با جستجو کردن در اینترنت با کد زیر تونستم سطر های مورد نظرم رو با ایجاد وابستگی به سلول C5 پنهان کنم ,و الان وقتی تو سلول C5 عدد 1 رو وارد میکنم ردیف های 19 تا 25 پنهان میشن و وقتی عدد 2 رو وارد می کنم ردیف های 7 تا 18
ولی من نمیخوام تو سلول C5 عبارتم رو مستقیم وارد کنم و میخوام این سلول مقدارش از یه combo box خونده بشه. مشکل اینجاست که برای درست عمل کردن کد باید مستقیم تو اون سلول مقدار رو وارد کنم و وقتی حاصل اون از combo box خونده میشه عمل نمیکنه. لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
ActiveSheet.Activate
If Not Application.Intersect(Range("C5"), Range(Target.Address)) Is Nothing Then
Select Case Target.Value
Case Is = "1": Rows("19:25").EntireRow.Hidden = True
Rows("7:18").EntireRow.Hidden = False
Case Is = "2": Rows("19:25").EntireRow.Hidden = False
Rows("7:18").EntireRow.Hidden = True
End Select
End If
End Sub
ActiveSheet.Activate
If Not Application.Intersect(Range("C5"), Range(Target.Address)) Is Nothing Then
Select Case Target.Value
Case Is = "1": Rows("19:25").EntireRow.Hidden = True
Rows("7:18").EntireRow.Hidden = False
Case Is = "2": Rows("19:25").EntireRow.Hidden = False
Rows("7:18").EntireRow.Hidden = True
End Select
End If
End Sub
کامنت