سلام سال نو را به شما و همه همکارانتون تبریک عرض میکنم. | |||||||||||||||
من کارمند یه فروشگاه کوچیک هستیم که کارمون فروش محصولات هستش-بخاطر حجم کاری از اکسل میخواستم استفاده کنم | |||||||||||||||
ما حدودا ماهانه 200 نفر پرسنل هستن که هرماه ریالی کدهاشون رو شارژ میکنیم و بوسیله این ریال شارژ که انجام میدیم اونا بعدش میان خرید میکنن و ماهم ثبت میکنیم | |||||||||||||||
از شما چند تا انتظار و لطف داشتم | |||||||||||||||
اول اینکه در شیت فاکتور وقتی شخص میاد کدشو زدیم رسید رو خواستیم بدیم بهش(از یه نرم افزار دیگه داریم)وقتی حجم و ریال رو ثبت کردیم قابلیت ذخیره داشته باشه و در قسمت تاریخ با انتخاب روز اتوماتیک تاریخ روز بیفته و تغییر نکنه اون تاریخ در واقع ثبت بشه برای اطلاعاتمون که این شخص در این تاریخ و ساعت خرید نموده اند. | |||||||||||||||
دوم اینکه در شیت فاکتور میخوام وقتی انتخاب تاریخ روز رو زدیم ساعت هم وابسته بشه بهش و اتوماتیک بیاد بشینه تو سلولش و این اطلاعات ثبت بشن در اطلاعات خرید پرسنل که چه روزی و ساعتی...ثبت شده است. | |||||||||||||||
سوم اینکه در شیت وضعیت پرسنل میخوام اگر پرسنل خواست ریز خرید و مانده سهمیه شو بدونه فقط با وارد کردن کد پرسنلی اون اطلاعات خرید که انجام شده و مانده سهمیه رو بهش نشون بده | |||||||||||||||
چهارم هم در شیت وضعیت سهمیه میخواستم یه گزارش داشته باشم چقد از در پایان ماه شارژ شدن چقد ازشون سهمیه بردن و چقد مونده و کلا یه گزاش کلی باشه. |
سلام عیدتون مبارک-فایلی برای فروشگاه درست میکنم ممنون میشم کمکم کنید.
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
برچسب ها: هیچکدام -
سلام سال نو را به شما و همه همکارانتون تبریک عرض میکنم. من کارمند یه فروشگاه کوچیک هستیم که کارمون فروش محصولات هستش-بخاطر حجم کاری از اکسل میخواستم استفاده کنم ما حدودا ماهانه 200 نفر پرسنل هستن که هرماه ریالی کدهاشون رو شارژ میکنیم و بوسیله این ریال شارژ که انجام میدیم اونا بعدش میان خرید میکنن و ماهم ثبت میکنیم از شما چند تا انتظار و لطف داشتم اول اینکه در شیت فاکتور وقتی شخص میاد کدشو زدیم رسید رو خواستیم بدیم بهش(از یه نرم افزار دیگه داریم)وقتی حجم و ریال رو ثبت کردیم قابلیت ذخیره داشته باشه و در قسمت تاریخ با انتخاب روز اتوماتیک تاریخ روز بیفته و تغییر نکنه اون تاریخ در واقع ثبت بشه برای اطلاعاتمون که این شخص در این تاریخ و ساعت خرید نموده اند. دوم اینکه در شیت فاکتور میخوام وقتی انتخاب تاریخ روز رو زدیم ساعت هم وابسته بشه بهش و اتوماتیک بیاد بشینه تو سلولش و این اطلاعات ثبت بشن در اطلاعات خرید پرسنل که چه روزی و ساعتی...ثبت شده است. سوم اینکه در شیت وضعیت پرسنل میخوام اگر پرسنل خواست ریز خرید و مانده سهمیه شو بدونه فقط با وارد کردن کد پرسنلی اون اطلاعات خرید که انجام شده و مانده سهمیه رو بهش نشون بده چهارم هم در شیت وضعیت سهمیه میخواستم یه گزارش داشته باشم چقد از در پایان ماه شارژ شدن چقد ازشون سهمیه بردن و چقد مونده و کلا یه گزاش کلی باشه.
من بخش فاکتور فایل را کمی تغییرات دادم که تو فایل براتون توضیح دادم و امید وارم بخشی از مشکل شما حل شود
ولی برای ذخیره کردن چون نمیدونستم کجا ذخیره میشه کدی ننوشتم تا بعد از مشخص شدن براتون تغییر بدم
فایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR] -
سلام خدمت شما بند عید رو خدمت شما تبریک میگم و ازتون ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
بله این فایل 4 تا شیت داره
الان شما در شیت اول بنظرم تقریبا همون چیزی هستش که میخوام فقط دو تا نکته هستش در شیت اول اینکه الان من باید دابل بزنم تا تاریخ بیاد اگر امکانش هست کاری بکنید که من وقتی اون زبانه رو باز کردم و گزینه انتخاب روز رو انتخاب کردم تو همون سلول تاریخ بیاد اگرم دردسر نوشتن زیاد هستش اشکالی نداره یه سلول دیگه در انتخاب میکنیم مثلا داخلش مینویسیم روز و اون سلول وابسته بشه تاریخ بیاد داخلش بشینه ؟ در شکل مشخص کردم
و حالا قسمت سوم بله دقیقا با زدن ذخیره صفحه جدید میشه حالا این اطلاعات کجا ذخیره میشن ؟
من اطلاعاتی ندارم بگم چطوری و کجا ذخیره بشن منظورتون چیه ؟
یعنی میشه در یه شیت جدا جدا باید بیان یا نه داخل هم به چه صورتی چون این ذخیره خیلی مهم هستش وضعیت مانده و اطلاعات مالی رو ذخیره میکنه؟
شما هر روشی که میدونید مطمئن تر و راحتتر هستش که مناسب ذخیره کردن هستش به سلیقه خودتون انجام بدید من نگاه کنم بینم چطوری هستش ؟
و شیت وضعیت پرسنل میخوام اگر این فعالیت رو ذخیره کردید و رفتید اونجا کد پرسنل رو وارد کردید گزارش رو برامون بیاره ؟
کامنت
-
سلام خدمت شما بند عید رو خدمت شما تبریک میگم و ازتون ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
الان شما در شیت اول بنظرم تقریبا همون چیزی هستش که میخوام فقط دو تا نکته هستش در شیت اول اینکه الان من باید دابل بزنم تا تاریخ بیاد اگر امکانش هست کاری بکنید که من وقتی اون زبانه رو باز کردم و گزینه انتخاب روز رو انتخاب کردم تو همون سلول تاریخ بیاد اگرم دردسر نوشتن زیاد هستش اشکالی نداره یه سلول دیگه در انتخاب میکنیم مثلا داخلش مینویسیم روز و اون سلول وابسته بشه تاریخ بیاد داخلش بشینه ؟ در شکل مشخص کردم
و حالا قسمت سوم بله دقیقا با زدن ذخیره صفحه جدید میشه حالا این اطلاعات کجا ذخیره میشن ؟
یعنی میشه در یه شیت جدا جدا باید بیان یا نه داخل هم به چه صورتی چون این ذخیره خیلی مهم هستش وضعیت مانده و اطلاعات مالی رو ذخیره میکنه؟
شما هر روشی که میدونید مطمئن تر و راحتتر هستش که مناسب ذخیره کردن هستش به سلیقه خودتون انجام بدید من نگاه کنم بینم چطوری هستش ؟
و شیت وضعیت پرسنل میخوام اگر این فعالیت رو ذخیره کردید و رفتید اونجا کد پرسنل رو وارد کردید گزارش رو برامون بیاره ؟
کامنت
-
https://uupload.ir/files/sudj_test_-02.jpgفایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
سلام استاد عزیز ممنون از وقتی که گذاشته اید بسیار متشکرم
ببخشید جسارت کردم یه تغیرات کوچیکی و انتظارات کوچیکی مونده گفتم خدمتتون بگم که بیش از این مزاحم وقتتون نشم
1- در شیت اول ممنون میشم سلول های تاریخ و ساعت خرید رو با سلول کد پرسنلی وابسته کنید بطریکه وقتی کد پرسنلی رو زیم تاریخ و ساعت هم اتوماتیک بیاد بشینه اینجوری در سرعت عمل بسیار بما کمک میکنه.
2-در شیت لیست یه جابجایهای شده ملاحضه کنید ممنون میشم چک بفرمائید و تنظیم بشه مثلا اسم و کد هارو نگاه کنید جابجا شده در خانه هاشون
3-در شیت وضعیت پرسنل هم نمیدونم چرا اینجوری شد درست بود تنظیمیاتی که شما انجام داده بودید و فکر کنم بنده خرابش کردم عذرخواهی میکنم ممنون میشم اینم اصلاح کنید تنظیماتشو ؟
4-وقتی ذخیره میکنم در قسمت ثبت فاکتور یه پیغام خطایی میومد نمیدوم شاید بخاطر تغییراتی بود که اضافه و حذف کردم ممنون میشم چک بفرمائید.
5-در آخر استاد راحلی برای ذخیره خودکار وجود ندارد که بر فرض اکسل خودش اتوماتیک اطلاعاتی که ثبت کردیم ذخیره کنه دیگه هی منتظر نباشه تا ما دکمه SAVE رو بزنیم.
با تشکر از شما استاد عزیز
اینم لینک آخرین فایل که تغییرات روش انجام دادیم.
کامنت
-
سلام استاد عزیز ممنون از وقتی که گذاشته اید بسیار متشکرم
ببخشید جسارت کردم یه تغیرات کوچیکی و انتظارات کوچیکی مونده گفتم خدمتتون بگم که بیش از این مزاحم وقتتون نشم
1- در شیت اول ممنون میشم سلول های تاریخ و ساعت خرید رو با سلول کد پرسنلی وابسته کنید بطریکه وقتی کد پرسنلی رو زیم تاریخ و ساعت هم اتوماتیک بیاد بشینه اینجوری در سرعت عمل بسیار بما کمک میکنه.
2-در شیت لیست یه جابجایهای شده ملاحضه کنید ممنون میشم چک بفرمائید و تنظیم بشه مثلا اسم و کد هارو نگاه کنید جابجا شده در خانه هاشون
3-در شیت وضعیت پرسنل هم نمیدونم چرا اینجوری شد درست بود تنظیمیاتی که شما انجام داده بودید و فکر کنم بنده خرابش کردم عذرخواهی میکنم ممنون میشم اینم اصلاح کنید تنظیماتشو ؟
4-وقتی ذخیره میکنم در قسمت ثبت فاکتور یه پیغام خطایی میومد نمیدوم شاید بخاطر تغییراتی بود که اضافه و حذف کردم ممنون میشم چک بفرمائید.
5-در آخر استاد راحلی برای ذخیره خودکار وجود ندارد که بر فرض اکسل خودش اتوماتیک اطلاعاتی که ثبت کردیم ذخیره کنه دیگه هی منتظر نباشه تا ما دکمه SAVE رو بزنیم.
با تشکر از شما استاد عزیز
اینم لینک آخرین فایل که تغییرات روش انجام دادیم.
https://www.uplooder.net/files/c69a5...a-01.xlsm.html
دوست عزیز فایل پیوست را ببیند
ذخیره خودکار افزوده شد با با فاصله زمانی 10 ثانیه
و یه سیری تغییرات کوچک هم در فایل دادم
اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم
آخر کار هم سپاس فراموش نشه
فایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
کامنت