ماژول های زیرمجموعه
Collapse
X
-
دوستان اگر کسی میتونه کمکی بکنه توی نت هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم
خیلی خیلی کاربردی هست
میشه مثل برنامه های معمولی
مثلا فرض کنید 5 تا ماژول داشته باشیم به ترتیب از سلول a1 تا a5 بعد رو هر ماژول که کلیک بکنیم ماژول های زیر مجموعه اون پدیدار بشه مثلا ماژول مادر a2 رو که زدیم ، ماژول های زیر مجموعه ش از سلول b1 شروع بشه تا پایین تر و وقتی که دوباره رو ماژول مادر کلیک میکنیم ، ماژول های زیر مجموعه هاید بشن یا وسط کار ماژول مادر در سلول a4 رو زدیم ماژول های زیرمجموعه ای که از قبل باز بودن ، بسته بشن و ماژول های زیر مجموعه a5 از b5 به پایین ظاهر بشن
اگر دوستی کمک کنه برای یک ماژول با دو سه ماژول زیر مجموعه (خالی - بدون کد) این کار رو انجام بده میشه تا چندین تا درست و شخصی سازیش کرد -
سلام
دوست عزیز لطفا فایل پیوست را ببینید به کارتون میاد؟
فایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
دقیقا همینو میخواستم
فقط مشکلی که ماژول مادر داره اینه که نه میشه کپی ازش گرفت نه قسمت فورمت براش میاد که بشه شخصی سازیش کرد ظاهرش رو و نه میشه روی ماژول های زیرمجموعه روش راست کلیک روش کرد تا مثلا به صورت هایبر لینک به شیت دیگه ای منتقلش داد یا اینکه ماکرو جدا برای هر زیرمجموعه نوشت مثلا یک ماژول پرینت یک ماژول مشاهده یک ماژول ذخیره ، بستن ............
و اینکه فکر کنم این به درد لیست های افقی میخوره احتمال میدم اگر عمودی و چند تا ماژول مادر داشته باشیم ، ماژول های زیرمجموعه میان روی ماژول های مادر زیرین میشنینن و میفتن روی هم.. البته این مشکل اصلی نیست و میشه به صورت افقی لیست تهیه کرد
میخوام چندین ماژول مادر داشته باشم با قسمت های مختلف که هر کدوم چندین تا زیر مجموعه داشته باشن
کامنت
-
دقیقا همینو میخواستم
فقط مشکلی که ماژول مادر داره اینه که نه میشه کپی ازش گرفت نه قسمت فورمت براش میاد که بشه شخصی سازیش کرد ظاهرش رو و نه میشه روی ماژول های زیرمجموعه روش راست کلیک روش کرد تا مثلا به صورت هایبر لینک به شیت دیگه ای منتقلش داد یا اینکه ماکرو جدا برای هر زیرمجموعه نوشت مثلا یک ماژول پرینت یک ماژول مشاهده یک ماژول ذخیره ، بستن ............
و اینکه فکر کنم این به درد لیست های افقی میخوره احتمال میدم اگر عمودی و چند تا ماژول مادر داشته باشیم ، ماژول های زیرمجموعه میان روی ماژول های مادر زیرین میشنینن و میفتن روی هم.. البته این مشکل اصلی نیست و میشه به صورت افقی لیست تهیه کرد
میخوام چندین ماژول مادر داشته باشم با قسمت های مختلف که هر کدوم چندین تا زیر مجموعه داشته باشن
فایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
سلام
این فایلم سعی کردم مثل عکسی که فرستادید زیر هم باشه
حالا هر کدوم که بکارتون میاد ، استفاده کنید
شما به جای باتون ها میتوانید از Shapes استفاده کنید که باب میل خودتون آن را طراحی کنید
و یا از Pictures استفاده کنید اینها دیگه با خدتون
امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
با تشکر میثم مقدم نیا
-
مرسی همینو میخواستم
عالی شد واقعاً
ممنونم از شما
فقط من بلد نیستم این کد ها رو چجوری به button یا shape یا چیز دیگه ای وصلشون کنم یا هایپرلینک کنم به شیت ها و برای خودم تعداد ماژول های مادر و زیرمجموعه رو شخصی سازی کنم
این چند روزه فقط یه ذره از کد نویسی و ضبط ماکرو تو محیط ماژول یاد گرفتم که کد رو مینویسیم و راست کلیک تو button میکنیم و وصلش میکنیم به اون ولی این رو اصلا بلد نیستم
اگر ممکن هست بگین چه چیز هایی رو باید یاد بگیرم؟ تا دنبالشون باشم و بتونم برای خودم شخصی سازی بکنم
یک سوال اگر کاری بکنیم که مثلا از بین 10 تا ماژول زیرمجموعه 7 تاش لینک به شیت باشه و در همون لحظه فقط همون 7 تا شیت + شیت خانه نمایش داده بشه آیا کارکرد کلی فایل اکسل بهبود پیدا میکنه؟ یعنی منظورم اینه که با فرض داده های زیاد در این حالت از کندی اکسل کاسته میشه یا فرقی نمیکنه؟
سلام
این فایلم سعی کردم مثل عکسی که فرستادید زیر هم باشه
[ATTACH=CONFIG]22540[/ATTACH]
حالا هر کدوم که بکارتون میاد ، استفاده کنید
شما به جای باتون ها میتوانید از Shapes استفاده کنید که باب میل خودتون آن را طراحی کنید
و یا از Pictures استفاده کنید اینها دیگه با خدتون
امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
با تشکر میثم مقدم نیا
کامنت
کامنت