جسست و جوی یک ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • دشظ

• 2021/01/11
    • 34

پرسش جسست و جوی یک ستون

سلام
    من یک ماکرو ضبط و ویرایش کردم که وقتی مثلا چیزی در سلول d2 مینویسم رو در ستون d2 پیدا کنه
    کد HTML:
    Sub Find_D()
    '
    ' Find_D Macro
    '

'
    On Error Resume Next

Cells.Find(What:=[d2], After:=ActiveCell, LookIn:=xlFormulas, LookAt:= _
            xlWhole, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, MatchCase:=False _
            , SearchFormat:=False).Activate
        ActiveCell.EntireRow.Select
    End Sub

چند تا ستون دارم مثل شماره فاکتور ، ردیف ، تاریخ ، تعداد ، توضییحات و غیره که همین کد رو برای همشون نوشتم
    ولی مشکلی که داره این کد فقط عین همونی که در سلول d2 هست رو میاره من میخوام بعد از اجرای اون کد ، کدی هم باشه که مشابهش رو هم بیاره
    مثلا 12 نوشتم اولین بار که روی دکمه کلیک میکنم 12 رو بیاره و دومین بار که کلیک میکنم 120 رو بیاره و الی آخر
    یا مثلا در قسمت توضییحات نوشته شده "فروش 5000 عدد خودکار به آقای علی نیکو" من دیگه نیکو رو بزنم این رو بیاره یا 5000 رو بزنم به ترتیب اونایی که داخلشون 5000 هست رو بیاره

مشکل دوم هم این هست که در بعضی از ستون ها خود سلول جست و جو رو میاره یعنی مثلا تو d2 بزنم 200 به جای اینکه شماره فاکتور 200 رو بیاره خود سلول d2 رو میاره کدی میخواستم که این مشکل رو برطرف کنه و مثلا از d5 به پایین شروع کنه به جست و جو (البته بعضی از ستون ها چنین مشکلی رو ندارن)
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط دشظ
    سلام
    من یک ماکرو ضبط و ویرایش کردم که وقتی مثلا چیزی در سلول d2 مینویسم رو در ستون d2 پیدا کنه
    کد HTML:
    Sub Find_D()
    '
    ' Find_D Macro
    '

'
    On Error Resume Next

Cells.Find(What:=[d2], After:=ActiveCell, LookIn:=xlFormulas, LookAt:= _
            xlWhole, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, MatchCase:=False _
            , SearchFormat:=False).Activate
        ActiveCell.EntireRow.Select
    End Sub

چند تا ستون دارم مثل شماره فاکتور ، ردیف ، تاریخ ، تعداد ، توضییحات و غیره که همین کد رو برای همشون نوشتم
    ولی مشکلی که داره این کد فقط عین همونی که در سلول d2 هست رو میاره من میخوام بعد از اجرای اون کد ، کدی هم باشه که مشابهش رو هم بیاره
    مثلا 12 نوشتم اولین بار که روی دکمه کلیک میکنم 12 رو بیاره و دومین بار که کلیک میکنم 120 رو بیاره و الی آخر
    یا مثلا در قسمت توضییحات نوشته شده "فروش 5000 عدد خودکار به آقای علی نیکو" من دیگه نیکو رو بزنم این رو بیاره یا 5000 رو بزنم به ترتیب اونایی که داخلشون 5000 هست رو بیاره

مشکل دوم هم این هست که در بعضی از ستون ها خود سلول جست و جو رو میاره یعنی مثلا تو d2 بزنم 200 به جای اینکه شماره فاکتور 200 رو بیاره خود سلول d2 رو میاره کدی میخواستم که این مشکل رو برطرف کنه و مثلا از d5 به پایین شروع کنه به جست و جو (البته بعضی از ستون ها چنین مشکلی رو ندارن)
    سلام
    لطفا یک فایل نمونه قرار دهید
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• دشظ

• 2021/01/11
      • 34

نوشته اصلی توسط میثم مقدم نیا
      سلام
      لطفا یک فایل نمونه قرار دهید
      متاسفانه فایل ماکرو دار رو هیچکجا نتونستم آپلود کنم بدون ماکرس رو میذارم
      فایل های پیوست شده

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
        • 558
        • 41.00

نوشته اصلی توسط دشظ
        متاسفانه فایل ماکرو دار رو هیچکجا نتونستم آپلود کنم بدون ماکرس رو میذارم
        سلام

شما فایل ماکرو را میتوانید به دو صورت به اشترک بگذارید

1. شما میتونید اون را به صورت RAR یا ZIP فشرده کنید بعد آپلود کنید.

2. شما هنگام ذخیره کردن در قسمت Save as type: گزینه Excll 97-2003 Workbook (*.xls) را انتخاب کنید مانند تصویر زیر

Click image for larger version

Name:	Un.png
Views:	1
Size:	70.1 کیلو بایت
ID:	138723
        Last edited by میثم مقدم نیا; 2021/04/09, 22:16.
        [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• دشظ

• 2021/01/11
          • 34

نوشته اصلی توسط میثم مقدم نیا
          سلام

شما فایل ماکرو را میتوانید به دو صورت به اشترک بگذارید

1. شما میتونید اون را به صورت RAR یا ZIP فشرده کنید بعد آپلود کنید.

2. شما هنگام ذخیره کردن در قسمت Save as type: گزینه Excll 97-2003 Workbook (*.xls) را انتخاب کنید مانند تصویر زیر

[ATTACH=CONFIG]22572[/ATTACH]
          خدمت شما
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..