جدول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kimia.
    • 2016/12/21
    • 1

پرسش جدول

سلام. وقت بخیر
    من میخوام یک جدول درست کنم و بالاش یک لیست کشویی بذارم که نام اشخاص باشه. میخوام وقتی از لیست کشویی نام یک نفر رو انتخاب میکنم و اطلاعات جدول رو پر کردم این اطلاعات به نام اون شخص ثبت شه. و وقتی دوباره از لیست یک نفر دیگر رو انتخاب میکنم جدول خالی باشه تا بتونم دوباره برای این نفر دیتای جدید بریزم.
    امیدوارم سوالم گویا باشه
  • a.heidari

• 2021/04/06
    • 16
    • 61.00

سلام یه سر به این لینک بزنید
    فرم ها رابط های کاربری هستند که میتوانید با استفاده از یوزرفرم ها آنها را در اکسل طراحی و کدنویسی کنید. مارا با آموزش رایگان ساخت فرم در اکسل همراهی کنید.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط kimia.
      سلام. وقت بخیر
      من میخوام یک جدول درست کنم و بالاش یک لیست کشویی بذارم که نام اشخاص باشه. میخوام وقتی از لیست کشویی نام یک نفر رو انتخاب میکنم و اطلاعات جدول رو پر کردم این اطلاعات به نام اون شخص ثبت شه. و وقتی دوباره از لیست یک نفر دیگر رو انتخاب میکنم جدول خالی باشه تا بتونم دوباره برای این نفر دیتای جدید بریزم.
      امیدوارم سوالم گویا باشه
      سلام

امیدوارم که منظور شما را درست متوجه شده باشم

برای شما در فرم یک کمبوباکس داینامیک قرار دادم که بتونید به آن نفرات جدید اضافه کنید

و اطلاعات هر نفر را هم با نام اون شخص ذخیره کنید

فایل پیوست را ببینید
      فایل های پیوست شده
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..