پرینت متوالی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farzad41
    • 2021/04/14
    • 1

پرسش پرینت متوالی در اکسل

درود و سپاس
    از زحمات همه عزیزان بابت گرداندن این مجموعه پربار، کمال تشکر را دارم.
    اطلاعات پروژه ها دریک فایل اکسل وارد میشه.

در این فایل ها تعداد زیادی شیت موجوده ، حدود 30 شیت. و هر شیت دارای ردیف های بسیار زیاد و متفاوت هستش ،مثلاً شیت اول 120 ردیف، شیت دوم 400 ردیف، شیت سوم 76 ردیف و ..... شیت آخر 1200 ردیف.
    برای هر پروژه تعداد متفاوت و گوناگونی از این شیت ها و ردیف ها لازم میشه و اطلاعاتشون وارد میشه.
    اکنون در انتهای ورود اطلاعات، قصد پرینت دارم.و به طور مثال در پروژه الف ، در شیت اول 5 ردیف، شیت دوم 7 ردیف، شیت ششم 3 ردیف، شیت بیستم 17 ردیف، شیت بیست و هشتم ، 2 ردیف دارای اطلاعات هستن.چگونه میتوانم پرینتی بگیرم که کلیه این ردیف ها و شیت ها پشت سر هم چاپ بشه و بینشون فاصله بوجود نیاد.اگر شیت های مربوطه را با گرفتن کنترل را انتخاب و پرینت بگیرم ، موقع پرینت ابتدا شیت اول را کامل پرینت میگیره و حتی اگر یک خط باشه کاغذ بیرون میاد و شیت بعدی را در کاغذ جدید ادامه میده! و همینطور شیت های بعدی.
    در تعداد کم مشکلی نیست، اما وقتی تعداد پروژه ها زیاد میشه و گاهی برخی از شیت ها چند ردیف بیشتر ندارن، کاغذ زیادی مصرف میشه .ضمناً حجیم شده و جاگیر هستن.
    خلاصه سوآل اینه که چگونه میشه به برنامه گفت شیت ها را پشت سر هم و بدون وقفه بگیره و شیت های کم ردیف را بدون فاصله در یک صفحه بگیره.
    ببخشید که خبلی طولانی شد.قصدم این بود سوآلم رو مشخص و واضح عرض کنم تا هم خودم و هم دیگران بتونن از پاسخ های احتمالی شما بهره لازم رو ببرن.
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام چون احتمال میره قالب و نوع پرینت ها در هر پروزه متفاوته پس چاره ای ندارید جز پرینت گرفتن دستی و نمیشه کار زیادی کرد البته شاید با کمی وقت گذاشتن بتونید مدل اکسلتون رو تغییر بدید تا نوع پرینت ها هم اوکی بشه یا یک شیت برای پرینت درست کنید و با فرمول و غیره انتقال داده رو انجام بدید. در کل بیشتر manual خواهد بود
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

چند لحظه..