فریز کردن همزمان سه سطر اول و سه سطر از آخر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_nmt

• 2021/01/11
    • 43

پرسش فریز کردن همزمان سه سطر اول و سه سطر از آخر

سلام چطور میشه سطر های 1 - 2 - 3 رو همزمان با سطر های 9997 - 9998 - 9999 فریز کرد؟
    میگم 9999 چون تیبل ایجاد میکنم و امکان داره تعداد سطر های تیب زیاد بشه
    یا مثلا تیب ایجاد کنم تا سطر 20 ام
    و سطر های 1 - 2 - 3 رو همزمان با سطر های 21 -22-23 فریز کنم ولی اگر یک سطر (یا هر چند سطر) به تیبل اضافه کردم سطر های 22-23-24 فریز بشه و به ازای هر سطری که به تیبل اضافه میکنم یک سطر از فریز های پایینی خودکار پایین تر بیاد
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
      • 43

این همش سطر های اول شد
      من میخوام سه سطر اول و سه سطر آخر همزمان فریز شه یه جورایی مثل استفاده همزمان از فریز و اسپلیت
      یعنی هم عنوان در بالا مشخص باشه هم جمع در پایین تیبل

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

تست کنید لطفا!

کامنت

چند لحظه..