اتومات شدن توابع قبلی (حذف شده) به سطر های جدید تیبل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_nmt

• 2021/01/11
    • 43

پرسش اتومات شدن توابع قبلی (حذف شده) به سطر های جدید تیبل

سلام دوستان
    من هر وقت تیبل ایجاد میکنم و به تیبل تابع خاصی میدم یا کاندیشنال فرمتینگ میدم
    و دوباره بعد از مدت کوتاهی حذف میکنم و تابع یا کاندیشنال فرمتینگ رو اصلاح و ویرایش میکنم
    ولی با ایجاد سطر جدید فرمول یا کاندیشنال فرمتینگ اولیه که اشتباه بود رو میاره و اصلاح شده اش رو نمیاره
    ممنون میشم راهنماییم کنین
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    نمونه فایل از مشکل خودتان قرار دهید لطفا
    تا در اولین فرصت توسط دوستان بررسی شود
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
      • 43

ستون "i" قبلا تعداد ضربدر فی میشد و خودکار پر میشد ولی بعدا فرمول رو حذف کردم و فی رو هم حذف ککرم و مبلغ رو دستی وارد میکنم (چون تعداد مختلفی با قیمت هی مختلفی هست باید دستی وارد کنم) ولی هر وقت به تیبل سطر جدید اضافه میکنم باز فرمول سابق رو نشون میده
      ستون "g" هم دقیقا همین مشکل هست
      این نمونه هست مشکلات مشابه دیگه ای هم هست
      مثلا یه جا بود فرمول قدیم رو حذف کرده بودم (چون اشتباه بود) و فرمول جدید گذاشته بودم ولی با ایجاد سطر جدید رو فرمول قدیم میموند و نتیجه اشتباه نشون میداد
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

به نظرم بهتر است جدول خود را تبدیل کنید به رنج از تب تیبل
        بعد دوباره رنج را تبدیل کنید به جدول مشکل حل می شود
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..