AutoFilter به غیر از مقادیری خاص در ماکرو

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Imanfy

• 2011/07/16
    • 50
    • 56.00

[حل شده] AutoFilter به غیر از مقادیری خاص در ماکرو

با سلام خدمت اساتید
    ستونی از اعداد به صورت راندوم بین 0 تا 1500 و حاوی سلول های خالی وجود داره حالا من از این ستون میخوام با ماکرو عدد ۷ و ۲۰۰ و سلول های خالی رو کم کنم. به عبارت دیگه دستوری رو لازم دارم تا در ستون مورد نظربه جز سلول های خالی، عدد ۷ و عدد ۲۰۰، بقیه اعداد رو نشون بده
    متاسفانه با توجه به تعداد بالای اعداد این ستون در هنگام وارد کردن دستور با خطای "too many line continuations" مواجه می‌شم
    آیا راهی برای فیلتر کردن استثنا ها وجود داره؟
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
      • 50
      • 56.00

فایل رو دیدم ولی قطعا نیاز به توضیحات بیشتر دارم
      نه ستون دیتا مشخص بود نه نتیجه و نه راهنمای استفاده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

این یک فایل فرضی تقریبا طبق توضیحات شما بود
        اگر فکر می کنید که نتیجه نگرفته اید ب نظر میاد تقصیر شما است.
        بدون فایل نمونه انتظار بیش از این نداشته باشید لطفا
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
          • 50
          • 56.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          این یک فایل فرضی تقریبا طبق توضیحات شما بود
          نوشته اصلی توسط saed.rasa
          اگر فکر می کنید که نتیجه نگرفته اید ب نظر میاد تقصیر شما است.
          بدون فایل نمونه انتظار بیش از این نداشته باشید لطفا

پوزش می‌طلبم
          فایل نمونه خدمت شما
          فایل های پیوست شده

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
            • 50
            • 56.00

با سلام خدمت همه اساتید
            از طریق دیگه ای مشکل م رو رفع کردم
            برای این که بحث راکد نماند گزینه حل شد رو می‌زنم