انتقال داده ها به شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jjsafa2020

• 2021/02/16
    • 33
    • 45.00

پرسش انتقال داده ها به شیت دیگر

با سلام و قبولی طاعات
    من تو فایلی که براتون پیوست می کنم یک سری اطلاعات رو از یک شیت (sabt) به آخرین ستون خالی شیت دیگه (mojavvez) انتقال میدم خوب هم کار می کنه.
    فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی تو شیت mojavvez اطلاعات یکی از ستون های قبلی رو پاک می کنم موقع ثبت اطلاعات داده های جدید می افته روی آخرین ستونی پر شیت. میخواستم کمکم کنید تا بتونم داده های جدید رو تو ستون خالی مابین ستون های پر بندازم یا اینکه یه رفرش بذارم تا خونه های پر بیان جای خونه های خالی

متأسفانه سایت فایلمو آپلود نکرد میگه خرابه. عکسهای فایل را براتون می ذارم
    ممنون میشم کمکم کنید
    فایل های پیوست شده
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط jjsafa2020
    با سلام و قبولی طاعات
    من تو فایلی که براتون پیوست می کنم یک سری اطلاعات رو از یک شیت (sabt) به آخرین ستون خالی شیت دیگه (mojavvez) انتقال میدم خوب هم کار می کنه.
    فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی تو شیت mojavvez اطلاعات یکی از ستون های قبلی رو پاک می کنم موقع ثبت اطلاعات داده های جدید می افته روی آخرین ستونی پر شیت. میخواستم کمکم کنید تا بتونم داده های جدید رو تو ستون خالی مابین ستون های پر بندازم یا اینکه یه رفرش بذارم تا خونه های پر بیان جای خونه های خالی

متأسفانه سایت فایلمو آپلود نکرد میگه خرابه. عکسهای فایل را براتون می ذارم
    ممنون میشم کمکم کنید
    سلام

دوست عزیز برای آپلود فایل به دو روش میتونید اقدام کنید یک روش فشرده سازی فایل با Winrar
    روش دوم ذخیر کردن فایل اکسل با پسوند Xls
    و بعد اقدام به آپلود کنید
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• jjsafa2020

• 2021/02/16
      • 33
      • 45.00

با سلام
      فایل رو تونستم بذارم
      من مشکل تو فایل اینه که تو قسمت تعریف داده که از دستور offset استفاده کردم تعداد خانه های پر رو با دستور countA میشمره تا آخرین خانه خالی رو پیدا کنه. وقتی که یکی از خونه ها رو قبل از خونه آخر پاک می کنم برنامه به خطا می افته.
      اگه میشه کمک کنید تا من اولین خونه خالی رو پیدا کنم

با تشکر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• jjsafa2020

• 2021/02/16
        • 33
        • 45.00

لطفا کمک کنید

کامنت

چند لحظه..