حذف shapeهای لینک دار

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • far13had
    • 2013/10/17
    • 2

[حل شده] حذف shapeهای لینک دار

با سلام و احترام
    من فایلی دارم که قبلا یکسری سلولها هایپرلینک شده بود و بعد از مدتی remove hyperlink کردم ولی shapهایی هستند که داری لنک هستند و با باز هم لینک های سابق رو دارند و تا تمامشان را حذف نکنم حالت لینک از بین نمی رود. حالا چون تعداد این shape ها خیلی زیادند و عملا حذف تک تک آن ها بسیار وقتگیر و تقریبا غیر ممکن است خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرمائید چگونه میتوانم تمامی این اشکال را حذف کنم ، shpe مورد نظر را در زیر کپی کرده ام.(متاسفانه کپی نشد)
    با سپاس فراوان

فایل های پیوست شده
    Last edited by far13had; 2021/05/22, 12:42.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

بهتر است همیشه یک فایل اکسل نمونه قرار دهید لطفا
    مرسی
    در شیت مورد نظر کلید F5 را بزنید بعد Spetial بعد Object بعد Ok
    در این حالت همه Shape ها در حالت انتخاب هستند می توانید آنها را حذف کنید
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• far13had
      • 2013/10/17
      • 2

بسیار ممنونم، بنظر میرسه مشکل حل شد

کامنت

چند لحظه..