جمع و تفریق کالاها در شیتهای مختلف

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.maghsodi58

• 2020/09/18
    • 48

[حل شده] جمع و تفریق کالاها در شیتهای مختلف

با سلام. من در فایل اکسلم چهار شیت دارم که یکی از اونها موجودی کالاهای انبار رو نمایش میده و دومی تعداد فروش روزانه کالاها رو نشون میده و دیگری تعداد کالاهایی که عودتی شده رو نشون میده. میخواستم بدونم با چه فرمولی می تونم در شیت چهارم که "موجودی نهایی " نام داره موجودی لحظه ای رو داشته باشم. به عبارت دیگر در شیت چهارم چه فرمولی نوشته بشه که اون فرمول بتونه موجودی انبار رو از شیت اول برداشت کنه و موارد مشابه در شیت دوم (فروش روزانه) رو از اون کم کنه و با موارد مشابه در شیت سوم (کالاهای عودتی) جمع کنه و موجودی لحظه ای رو نمایش بده. نمونه فایل رو پیوست می کنم. ممنونBook1.xlsxBook1.xlsxBook1.xlsx
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    نام کالاها رو در شیت موجودی نهائی وارد کنید سپس از فرمول زیر استفاده کنید
    کد PHP:
    =iferror(vlookup(a3,'موجودی انبار'!a:b,2,0)-iferror(vlookup(a3,'فروش روزانه'!a:b,2,0),0)+iferror(vlookup(a3,'عودتی روزانه'!a:b,2,0),0),""
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• ali.maghsodi58

• 2020/09/18
      • 48

سلام. این فایلی رو که من بعنوان نمونه فرستادم داده های کمی داره ولی فایل اصلی داده های خیلی زیادی داره بنابراین من نمی تونم در شیت آخر نام کالاها رو درج کنم. باید خود اکسل نام کالاها رو و تعداد نهایی اونها رو در شیت آخر درج کنه. لطفااگه ممکنه فرمولتون رو در فایل نمونه من درج کنید .ممنون

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        فایل نمونه را مشاهده کنید
        فایل ضمیمه گردید
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]