فیلتر کردن ستون ها در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_nmt

• 2021/01/11
    • 43

پرسش فیلتر کردن ستون ها در اکسل

سلام
    من میخواستم ستون ها رو در اکسل فیلتر کنم یعنی تعداد زیادی ستون دارم و برای مدیریت که میفرستم اون هر ستونی که لازم داره رو فیلتر کنه و از صفحه پرینت بگیره یا مشاهده کنه
    با اسلایسر میشه چنین چیزی انجام داد یا vba لازم هست؟
    مثلا یه فرم اسلایسر با شبیه اون باشه که روی اسم ستون ها (ستون تیبل) کلیک کنم و فقط همون ها رو نشون بده و مابقی رو نشون نده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
      • 43

ممنون عالیه ولی نمیشه براش فرم شبیه اسلایسر تهیه کرد؟ چون خودم کار نمیکنم باهاش و گزارش میدم و مدیر مالی و مدیر شرکت اونم زیاد از اکسل سر در نمیاره قاطی میکنه

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
        • 43

متاسفانه مشکل دار هست اسم ستون ها رو درست نمیاره و جابجا میاره.... نه جدول خط کشی شده میشه براش ایجاد کرد و تیبل
        دوستان باتجربه و بزرگوار کدی رو بنویسن که یک فرم باشه - شبیه اسلایسر (شامل نام ستون ها) که با چک باکس انتخاب کنیم هر کدوم رو که انتخاب کردیم نمایش داده بشه و هر کدوم رو که انتخاب نکردیم هاید بشه (یعنی خود اون ستون هاید بشه)

کامنت

چند لحظه..