من یه فایل لکسل دارم که 20 تا شیت داره . یک شیت برای ورود اطلاعات و شیت های دیگر مربوط به گزارشاتی هست از این شیت خوانده میشود . من یک مشکل دارم که وقتی در شیت ورورد اطلاعات یک موضوع رو فیلتر میکنم به شدت فایل کند میشه و برای رفتن از یک سلول به سلول دیگر یک تأخیر 2 ثانیه ای داره میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟ توضیح اینکه در شیت مورد نظر از توابع vlookup و افزونه های تاریخ شمسی و تبدیل عدد به حروف استفاده شده .
کند شدن یک شیت خاص در اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
با سلام دلایل کندی محاسبات را جستجو کنید مطالب مفیدی پیدا خواهید کرد دوستان زیادی این مشکل را داشتند اگر فایل نمونه گذاشته شود زودتر و مفیدتر پاسخ میگیرید بطور خلاصه با تجربه بنده اگر در شیتی از توابع اکسل بیش از
100 ردیف استفاده کنید سرعت محاسبات بشدت کم خواهد شد و بایستی از vb استفاده بشه
حسینی 1400/4/3 -
این مشکل رو خودم برطرف کردم . مشکل به خاطر hide کردن ردیف 2000 به بعد بود و که وقتی unhide کردم مشکل حل شد .با سلام دلایل کندی محاسبات را جستجو کنید مطالب مفیدی پیدا خواهید کرد دوستان زیادی این مشکل را داشتند اگر فایل نمونه گذاشته شود زودتر و مفیدتر پاسخ میگیرید بطور خلاصه با تجربه بنده اگر در شیتی از توابع اکسل بیش از
100 ردیف استفاده کنید سرعت محاسبات بشدت کم خواهد شد و بایستی از vb استفاده بشه
حسینی 1400/4/3[COLOR=#00ff00][SIZE=5][B]One Life One Excell[/B][/SIZE][/COLOR]کامنت

کامنت