ادغام دو سطر در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش ادغام دو سطر در اکسل

با سلام من یک جدول دارم که حاوی یک سری اطلاعات هست که اونو از یک نرم افزار خروجی گرفتم که متاسفانه بهم ریخته است اطلاعات جدول م هم حاوی 1000 و خورده ای رکورد هست لطفا راهنمایی کنید چطور درستش کنم جدول هم پیوست کردم در یک سطر بخشی از اطلاعات نشسته و در سطر بالا دست ش برخی اطلاعات دیگه لطفا راهنمایی کنید
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

ادغام دو ردیف در اکسل

سلام دوست عزیز
    اگر درست متوجه شده باشم، شما برای هر شخص اطلاعاتی رو استخراج کردید که درواقع در دو ردیف گنجانده شده.

ردیف اول مبلغ هست و ردیف دوم مشخصات شخص مورد نظر.

برای گنجاندن مبلغ در سلول های خالی زیرین، از روش زیر استفاده کنید:
    (
    البته به شرطی که اطلاعات به همین صورتی که در فایل قرار دادید وارد شده باشد )

ابتدا بالاترین سلول های مربوط به مبلغ را انتخاب کنید ( در این مثال سلول های A1,C1,G1 )

سپس کلیک راست کنید:
    کد PHP:
    Insert ---> Shift cells down ---> Ok 
    در این حالت سلول ها یک ردیف به پایین منتقل می شوند.

برای حذف ردیف های خالی هم که خودتون در این پست متوجه شده اید:
    نحوه پاک کردن سطرهای اضافی در اکسل
    موفق باشید
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..