ایندکس و مچ و جواب های تکراری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • دشظ

• 2021/01/11
    • 34

پرسش ایندکس و مچ و جواب های تکراری

درود دوستان
    میخواستم وقتی یک کد رو مینویسم هر چی از عنوان اون کد وجود داره رو به صورت ردیف بیاره
    مثلا من کد (کد فرمول تولید) رو مینویسم و
    و کد رو میزنم و تعداد زیادی مواد اولیه با این کد وجود داره که باید همه شون رو به صورت ردیف بیاره

مثلا من کد فرمول تولید رو مینویسم 1
    و تو اون کد 1 باید به ترتیب اینها رو بیاره
    ردیف اول : نمک
    ردیف دوم : جوش شیرین
    ردیف سوم : مکمل
    الی آخر
    فایل های پیوست شده
    Last edited by دشظ; 2021/06/23, 23:32.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به نظر میاد توضیحات شما عالی و فایل اکسل شما ناقص و ضعیف می باشد در نتیجه توضیحات با فایل همخوانی ندارد

باید یک دیتا بیس منظم و مرتب مثل نمونه زیر ارسال فرمایید

بهتر است چند محصول دیگر داشته باشید مثل پیشدان - پسدان - میاندان ...
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

فکر کنم ی خورده هم من درست متوجه نشده بودم بخشی از فایل هاید شده بود من ندیده بودم معذرت!

اصلاح فایل با مثال
      U7=

کد:
      =IFERROR(INDEX(Raw,AGGREGATE(15,6,ROW(Code)-1/($V$2=Code),ROW(A1))),"")
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• دشظ

• 2021/01/11
        • 34

ممنون
        احتمال میدادم ایندکس و مچ با ترکیب AGGREGATE و row بشه ولی سایت های خارجی نگاه کردم خیلی کار پیچیده ای کرده بودن گفتم پس نمیشه و تست هم نکردم
        الان بر فرض مواد اولیه من فقط 5 تا باشه اون ده ردیف بعدی که خالی هستن رو چجوری هاید کنم؟
        یعنی اتومات با وی بی ای هاید کنه
        سلول معمولی رو بلد هستم با دستور if انجام میشه میگم ببین اگر فلان سلول های خالی بود ردیف رو هاید کن در غیر اینصورت آنهاید کن ولی تیبل هم همونه ولی جزئیاتش رو بلد نیستم

کامنت

• دشظ

• 2021/01/11
          • 34

یک مشکلی پیش اومده متاسفانه
          من تا اینجا 11 فرمول نوشتم
          1 تا 10 بدون مشکل کار میکنه
          ولی فرمول 11 یکی از مواد اولیه (نمک) رو نمیاره کلا
          مشکل کجا میتونه باشه؟
          فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

مشکل عدد 2 بجای 1 بود در تابع Row
            منظور منهای 2

کد PHP:
            AGGREGATE(15,6,ROW(Table17[کد فرمول])-2/('Print formula report'!$E$4=Table17[کد فرمول]),ROW(A2)) 
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..