درود دوستان فایلی دارم که اعداد از برنامه حسابداری با فرمت text به اکسل آورده شده که باید تبدیل به نامبرش کنم (با فرمت انگلیسی)
تبدیل فرمت text به number
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
سلولهای مربوطه را انتخاب کنید
سپس یک لوزی زرد رنگ که علامت تعجب درونش هست نمایان میشه
روی لوزی کلیک چپ کرده و Convert to Number را انتخاب کنید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
سلام
محدوده یا ستون مورد نظر را انتخاب کنید بعد کلید Tab را بزنید مثلث را خواهید دیدفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
حتما یک مرحله رو اشتباه انجام میدی
اون روشی که من نوشتم مربوط به ستون F بوده
اگه میخواهید G را نامبر کنید همونطور که دوستان فرمودند توی یک سلول عدد 1 را تایپ کرده و سپس اون سلول را کپی سپس محدوده مورد نظر در ستون G را انتخاب و کلیک راست و سپس paste special رو زده و در پنجره باز شده Multiply رو انتخاب و ok کنید
بعد از ستون G که انتخاب شده Ctrl+H را زده و کارکتر ٫ را در قسمت Find What وارد کرده و Replace All را میزنیم
شاید مرحله آخر که همون جایگزینی Replace میباشد کافی باشدLast edited by generalsamad; 2021/06/27, 14:58.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
نمیشه متاسفانه.. اگر امکانش هست تصویری توضیح بدین
چون یکبار نیست و همیشه این مشکل رو داریم
اگه میخواهید G را نامبر کنید همونطور که دوستان فرمودند توی یک سلول عدد 1 را تایپ کرده و سپس اون سلول را کپی سپس محدوده مورد نظر در ستون G را انتخاب و کلیک راست و سپس paste special رو زده و در پنجره باز شده Multiply رو انتخاب و ok کنیدکامنت
-
اگه میخواهید G را نامبر کنید همونطور که دوستان فرمودند توی یک سلول عدد 1 را تایپ کرده و سپس اون سلول را کپی سپس محدوده مورد نظر در ستون G را انتخاب و کلیک راست و سپس paste special رو زده و در پنجره باز شده Multiply رو انتخاب و ok کنید
بعد از ستون G که انتخاب شده Ctrl+H را زده و کارکتر ٫ را در قسمت Find What وارد کرده و Replace All را میزنیم
شاید مرحله آخر که همون جایگزینی Replace میباشد کافی باشد
کارکتر جدا کننده هزارگان رو کپی کنید چون اینجا به صورت دیگه نمایش میده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
جداکننده رو حذف کردم درست شد ولی ولی تعداد زیاد باشه نمیشه دونه دونه جدا کننده حذف کرد... میشه با لفت و رایت و مید جداکننده رو حذف کرد ولی اگر رقم بزرگ تری باشه ترکیب به هم میخوره
راه حل بهتر برای حذف اتومات جداکننده چیه؟
کامنت
-
شما وقتی replace all رو بزنید اگه محدوده انتخاب کردید جایگزینی روی کل محدوده انجام میشه اگه یک سلول انتخاب باشه روی کل شیت اعمال میشه و اگه خواستید کل ورک بوک اعمال بشه در پنجره replace گزینه Option رو زده و در قسمت within گزینه workbook را انتخاب کنید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
ریپلیس یا ریپلیس آل نمیشه ولی وقتی جداکننده رو حذف میکنم خود به خود و بدون مشکل تبدیل به نامبر میشه فرمتش ولی میخوام اتومات جداکننده ها رو حذف کنه نه اینگه بخوام دونه دونه جداکننده رو حذف کنم
فکر کنم بشه با تابع های مید لفت رایت و سرچ انجامش داد ولی آشنایی کامل با تابع سرچ ندارم
کامنت
-
این فرمول رو تست کنید ببینید کارتون راه میفته
کد PHP:=substitute(g2,"٫","")
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
با تشکر از همه دوستان بخاطر صبر و شکیبایی
کد:=--substitute(g2,"٫","")
فایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
کامنت