عدد لحاظ کردن فرمول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saleh64

• 2017/09/12
    • 23
    • 68.00

[حل شده] عدد لحاظ کردن فرمول

سلام
    من در سلول A1 فرمول زیر قراردادم تا درصورتی که سلول دیتا نداشت خالی نشون داده بشه
    =IFERROR(VLOOKUP(G2;'Data'!A:E;2;0);" ")

و در سلول B1 فرمول زیر قرار دادم تا اگر سلول A1 خالی بود کلمه "no" گذاشته بشه و اگر اطلاعات داشت کلمه "ok" بزاره
    =IF(H2>0;"ok";"no")

ولی در هر صورت در سلول B1 کلمه ok گذاشته می شه به دلیل اینکه فرمول A1 دیتا حساب می کنه (حتی اگر خالی باشه)
    اگر به صورت دستی فرمول A1 پاک کنم در B1 کلمه no نشنون داده می شود

در ضمن آفیس من 2010 وفرمول Number نداره که بتونم از ترکیب اون استفاده کنم

لطفا راهنمایی کنید که چیکار میشه کرد که اگر سلول Blank بود ، خالی در نظر بگیره

ممنون
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

بهتر بود ی فایل اکسل نمونه ارسال می کردید لطفا

تست کنید لطفا

B2=
    کد HTML:
    =IF(A1="","No","Ok")
    فایل های پیوست شده
    Last edited by saed.rasa; 2021/07/01, 12:35.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..