اصلاح کد ماکرو (به کمک نیاز دارم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nimak2

• 2021/07/24
    • 5

پرسش اصلاح کد ماکرو (به کمک نیاز دارم)

سلام اساتید محترم. من یک برنامه این برنامه رو درست کردم.
    1. می خوام با هر بار تکمیل فرم در شیت ها. شیت های قفل شود و فقط ادمین دسترسی داشته باشه
    2 . در شیت Condition می خواهم وقتی روی غیر فعال کلیک میکنم.به صورت خودکار تمامی شیت ها قفل ( تمامی سلول های مربوطه در شیت ها به صورت (- یا غیر فعال) در بیاد
    3 . امکانش هست خروجی ( save) چند فایل اکسل . در یک فایل اکسل و به صورت یک فایل در آورد؟؟؟

اساتید محترمی که امکان کمک کردن به بنده را دارن لطفا یک راه ارتباطی.در فایل قرار دهند.
    تشکر و سپاس
    فایل های پیوست شده
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط nimak2
    سلام اساتید محترم. من یک برنامه این برنامه رو درست کردم.
    1. می خوام با هر بار تکمیل فرم در شیت ها. شیت های قفل شود و فقط ادمین دسترسی داشته باشه
    2 . در شیت Condition می خواهم وقتی روی غیر فعال کلیک میکنم.به صورت خودکار تمامی شیت ها قفل ( تمامی سلول های مربوطه در شیت ها به صورت (- یا غیر فعال) در بیاد
    3 . امکانش هست خروجی ( save) چند فایل اکسل . در یک فایل اکسل و به صورت یک فایل در آورد؟؟؟

اساتید محترمی که امکان کمک کردن به بنده را دارن لطفا یک راه ارتباطی.در فایل قرار دهند.
    تشکر و سپاس

سلام

دوست عزیز برای قفل کردن یا غیرفعال کردن شیت ها شما میتونید از کد زیر استفاده کنید

کد PHP:
    Sub inactive()

Dim i As Integer
    For 1 To Sheets.Count
    Sheets
    (i).Protect "1234"
    Next i

End Sub 
    که در اینجا ما از رمز عبور
    1234استفاده کردیم

برای فعال سازی مجدد هم از کد زیر استفاده کنید

کد PHP:
    Sub active()

Dim i As Integer
    For 1 To Sheets.Count
    Sheets
    (i).Unprotect "1234"
    Next i

End Sub 
    Last edited by میثم مقدم نیا; 2021/07/25, 22:07.
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..