فرمول طولانی و حجم بالای اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • darayabed

• 2021/08/10
    • 14
    • 40.00

پرسش فرمول طولانی و حجم بالای اکسل

سلام دوستان
    من یه اکسل دارم که مشتریانم رو داخلش بصورت روزانه جنسی که میخوان ثبت میکنم.برای محاسبه اومدم از if و and استفاده کردم.مثلا گفتم اگه این مشتری این جنس را میخواد این قیمت حساب کنه،اگه اون جنس رو میخواد این قیمت حساب کنه.
    چون مشتری و اجناس زیاد هست فرمولم خیلی طولانی میشه و حجم اکسلم بالا رفته و برای لود کردن اکسل زمان میبره.میخواستم ببینم روشی هست که این فرمولها رو کوتاه تر کنم تا حجم اکسلم پایین بیاد؟
    ممنون
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

Vlookup

سلام دوست عزیز
    اگر یک فایل اکسل مختصر بفرستید بهتر میشه راهنمایی تون کرد اما با این اوصاف به نطر میرسه با
    تابع vlookup به خواسته تون خواهید رسید.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• darayabed

• 2021/08/10
      • 14
      • 40.00

این فایل اکسلم هست
      مثلا توی شیت Sheet1 قسمت بدهکار فرمول دادم که اگه این مشتری این کالا را برد اینجوری حساب کن و اگه اون کالا برد یجور دیگه حساب کن.به دلیل اینکه مشتری و کالا زیاد هست و شیتهام هم زیاده و به همشون نیاز دارم حجمش بالا رفته
      فایل های پیوست شده

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
        • 216
        • 33.00

با سلام علت کندی فایل شما همون تعداد زیاد فرمولها در سطرهاست مجبورید از VB استفاده کنید. یا با یک ترفندی اطلاعات خام را بدون فرمول در یک شیت داشته باشید و برای گزارش گیری در یک شیت دیگه حداکثر به اندازه طول چند کاغذ a4 فرمول نویسی کنید
        21ر5ر1400حسینی

کامنت

چند لحظه..