پیدا کردن یک شماره سند در یک ستون دیگر و کپی اطلاعات آن در ستونی دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alipakdell269

• 2018/04/19
    • 7

پرسش پیدا کردن یک شماره سند در یک ستون دیگر و کپی اطلاعات آن در ستونی دیگر

سلام وقت بخیر. ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه با چه تابعی میتونم این کار و انجام بدم.
    یک فایل اکسل دارم در ستون a یک سری شماره سند دارم و در ستون b هم تاریخ همون شماره سند‌ها.
    در ستون c همون شماره‌ سندهای ستون a رو دارم ولی با این تفاوت که ستون a یک سری شماره سند‌هایی داخلش هست که داخل ستون c نیست.
    میخوام در ستون d از تابع یا فرمولی استفاده کنم که بیاد شماره سندهای ستون c رو با ستون a چک کنه و اگر شماره سند ستون c با ستون a یکی بود اطلاعات ستون a و ستون b رو کپی کنه و بیاره توی ستون‌های d و e بنشونه.
    یک فایل نمونه هم پیوست کردم.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به نظر میاد فایل نمونه شما بسیار کوتاه می باشد من متوجه نشدم دنبال چی هستید!
    بهتر است تقریبا 10 سطر داده داشته باشید و مهمتر اینکه گفته های خود را (نتایج) به فایل اکسل تبدیل کنید منظور سوال دارید ولی جواب یا نتیجه یا خروجی مورد انتظار را در اکسل ندارید
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• alipakdell269

• 2018/04/19
      • 7

سلام. خیلی ممنون آقا سعید. در واقع خلاصه بخوام بگم یک ستون دارم که شماره سند تکراری داخلش هست و یک ستون هم دارم که شماره سندهای بدون تکراری داره. و میخوایم بر اساس ستونی که شماره سند تکراری نداره (یعنی ستون c) اطلاعات ستون a و b رو کپی کنیم داخل ستون d و e (که ستون های خروجی ما هستند) به شکلی که دیگه شماره سند تکراری نداشته باشه. بازم ممنون.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• alipakdell269

• 2018/04/19
          • 7

مهندس جان تست کردم. الان مشکلی که هست اگر دو تا یا سه شماره سند تکراری توی ستون a باشه اونموقع رنگی نمیشه. مثلا در همین فایل ۳ تا سند با شماره ۶۷۸۹ موجود هست داخل ستون a ولی جز جواب ها نیست. حداقل یکی از شماره سندهای تکراری بایستی بیاد توی خروجی ما.

کامنت

چند لحظه..